Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

Yläkoulukino: Elämä kuuluu meille

Ti 4.5.2021 09:30
Elämä kuuluu meille
Koskettava nuorten elokuva elämän kipukohdista

Nuoret Sarah ja Philip ovat tavanneet toisensa internetissä. Heillä on traaginen suunnitelma päättää elämänsä hyppäämällä yhdessä alas vuorelta. Nuoret päättävät tavata kasvokkain ja lähteä retkelle Itävallan vuoristoon, jossa lopulta kaikki saisi päätöksensä.

Tavatessaan toistensa Sarah ja Philip huomaavat olevansa erilaisia kuin mitä olivat kuvitelleet ennen tapaamistaan.
Kiipeämisen aikana Sarah ja Philip jakavat toistensa elämän. Pitkät dialogit nuorten elämästä sekä tulevasta elämän päätöksestä jatkuvat vuoren jyrkänteelle asti. Ymmärrys toisen päätöksestä kasvaa ja samalla halu tukea toista lisääntyy. Jakamalla matkan ylös nuoret huomaavat, etteivät olekaan maailmassa niin yksin ajatustensa kanssa kuin kuvittelivat. (teksti: Koulukino.fi)

Ikäsuositus: 12+
Kieli: ranska, suomenkielinen tekstitys
Paikka: Stoan teatterisali

Vapaa pääsy yläkouluryhmille.
Pakolliset ennakkoilmoittautumiset 12.1. alkaen Stoan verkkosivuilla osoitteessa: www.stoa.fi/fi/tapahtumat/event/70775C7CD76F13BC764209B3544774A9/El_m__k...

Elokuvaan on Koulukino-materiaali: https://www.koulukino.fi/elama-kuuluu-meille

Tapahtumanjärjestäjä

Stoa

Stoa on moniääninen, kansainvälinen ja kiinnostava kulttuurikeskus Helsingin Itäkeskuksessa, metroradan varrella. Stoan ohjelmatoiminnasta vastaa Helsingin kaupunki / Kulttuuri ja vapaa-aika / Yleiset kulttuuripalvelut.

Aika ja paikka

Stoa
Turunlinnantie 1, Itäkeskus