Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

Arabialainen kissa

Su 13.12.2020 16:30
Arabialainen kissa
Kuvaaja: Global Art Stories
Tuulahdus kaukomaita, Arabian kulttuuria ja sirkuksen taikaa!

Arabialainen kissa on monikulttuurinen ja humoristinen teatteriesitys oikeudenmukaisuudesta ja luonnon kunnioittamisesta. Tarina kertoo ahkeruudesta ja ahneudesta sekä siitä, kuinka mahdottomasta voi tulla mahdollista. Monitaiteinen esitys kerrotaan samaan aikaan sekä suomeksi että arabiaksi.

Esityksessä nähdään myös Pukinmäen sirkuskoulun oppilaiden hulahula-vanteiden taituruutta, tasapainoilua ja jongleerausta. Esityksen jälkeen jatketaan kulttuurimatkaa kohti Kaukomaat-sirkuskokonaisuutta, jossa nähdään lisää Pukinmäen sirkuskoulun oppilaiden sirkusesityksiä.

Arabialainen kissa on osa Global Stories -kehittämishanketta, jonka tavoitteena on edistää ja vahvistaa monikulttuurisuuden vuoropuhelua, kulttuurien välistä vuorovaikutusta monikulttuurisesti ja monitaiteisesti.

Ohjaus ja käsikirjoitus: Mira Kivilä
Näyttelijät: Anne Arrenius ja Youssef Alkhatib

Lipunmyynti on keskitetty Lippupisteeseen (www.lippu.fi). Malmitalo ei myy lippuja paikan päällä koronatilanteesta johtuen. Myytävien lippujen määrää on rajoitettu, joten liput kannattaa ostaa ajoissa. Varauduthan näytökseen omalla kasvomaskilla (yli 15-vuotiaat). Malmitalon turvallisuusohjeisiin kannattaa tutustua etukäteen: www.malmitalo.fi/fi/koronainfo.

Yhteyshenkilö

Elisa Gylling
044 986 5059

Tapahtumanjärjestäjä

Pukinmäen taidekoulut

Pukinmäen taidekoulut antaa taiteen perusopetuksen mukaista opetusta monialaisesti. Meillä voit harrastaa ja opiskella kuvataidetta, musiikkia, sanataidetta, sirkusta, tanssia ja teatteria. Opetuksemme on suunnattu 5-18 vuotiaille lapsille ja nuorille.

Aika ja paikka

Malmitalo
Ala-Malmin tori 1
    

Tietoa

Kieli
Tapahtumatyyppi
Hintatiedot
Liput: 13,50 € (aikuinen) / 10,50 € (alennusryhmät) / 7,50 € (ryhmälippu, yli 10 hlö)
Kesto
75min