Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

Etnosoi! Global Fest -koulukonsertti

Karakatum Percussion Ensemble and Global Choir
Ke 9. – To 10.12.2020
Kuvassa Karaka-Tumin vetäjä Adriano Adewale ja kuva Global Choir -kuorosta.
Etnosoi!-koulukonsertit toteutetaan yhteistyössä Sibelius-Akatemian maailmanmusiikin koulutusohjelman ja Etnosoi!-festivaalin kanssa.

Global Music -ohjelma pyrkii edistämään musiikin ja taiteen kautta kulttuurien välistä yhteistyötä. Kansainvälisen monihenkisen yhtyeen esittämä dynaaminen konsertti on täynnä kulttuurin monimuotoisuudesta inspiroituneita vuorovaikutteisia hetkiä ja innovatiivista uutta musiikkia. Koulukonsertit lähetetään striimeinä, joihin kaikilla on vapaa pääsy.

Yhteyshenkilö

Ville Kekäläinen, tuottaja
0503441580

Tapahtumanjärjestäjä

Konserttikeskus ry

Konserttikeskus ry on Suomen merkittävin koulu- ja päiväkotikonserttien järjestäjä. Marraskuussa 1963 perustettu yhdistyksemme järjestää vuosittain 1200-1500 konserttia ja musiikkityöpajaa kouluihin ja päiväkoteihin eri puolilla Suomea yhteistyössä paikallisten järjestäjien kanssa. Kuluneina vuosikymmeninä olemme tavoittaneet jo noin 5 miljoonaa nuorta kuulijaa. Toimintaamme tukevat opetus- ja kulttuuriministeriö sekä Musiikin edistämissäätiö (MES). Toimintamme tarkoituksena on tuoda elävää musiikkia mahdollisimman monien lasten ja nuorten kuultavaksi täydentäen samalla koulujen musiikkikasvatusta. Haluamme jakaa musiikin iloa ja elämyksiä kautta maan ja tarjota inspiroivia hetkiä keskelle päiväkotien ja koulujen arjen aherrusta.

Aika ja paikka

Konserttikeskuksen nettisivut
www.konserttikeskus.fi