Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

Break the fight! työpajat

BTF koulukiertue 2020-21
Pe 13.11.2020 – Ma 31.5.2021
break the fight! hip hop tapahtuma ja koulukiertue 2020-21
Break the Fight! on vuonna 2014 käynnistetty kulttuuripalvelukonsepti, jossa koulukiusaamista ja syrjäytymistä ehkäistään katukulttuurin ja tanssin keinoin. Break the Fight! -työpajat (breikkaus, dj/beatboxaus, räppilyriikka ja graffiti) tarjoavat kaikille nuorille mahdollisuuden tehdä, onnistua ja liikkua yhdessä. Työpajat sopivat kaikille kouluasteille. Työpajoissa käsitellään koulukiusaamista ja erilaisuuden hyväksymistä oman kehon, tunteiden ja liikkeen kautta.

Break the Fight! BTF – Hip hop- koulukiertue

Break the Fight! –toiminnan taidetyöpajaohjaajat ja artistit lähtevät odotetulle hip-hop koulukiertueelle syksyllä 2020 ja keväällä 21. Nyt koulullanne on ainutlaatuinen mahdollisuus varata oma tapahtumapäivä kiertueeltamme, paikkoja rajoitetusti!

Tapahtumassa tarjotaan koululaisille eri hip hop- kulttuurin

työpajademoja pop up-pisteillä ja hip hop-jamit. Lajit ovat breikkaus, dj/beatboxaus, räppilyriikka ja graffitityöpajat BTF- ohjaajiemme johdolla.

Tapahtumassa päästään tutustumaan tanssitaiteeseen uuden Break the Fight – Inclusion! tanssidueton kautta. Duetossa yhdistellään nykytanssia, breikkausta ja live- dj/beatboxausta. Teemana duetossa on kuuluminen ja yhteenkuuluvuus. Miksi meillä on tarve kuulua ryhmään tai yhteisöön? Mikä tuo yhteenkuuluvuden tunteen? Miksi yhteenkuuluvuus ja yhteisöllisyys on tärkeää? Esitys on interaktiivinen ja osallistaa myös nuoret esitykseen hauskalla tavalla.

Break the Fight! Breikkaa koulukiusaamista vastaan toiminta

Taide tukee nuorten osallisuutta, koulukiusaamisen käsittelyä sekä hakeutumista uusien harrastusten pariin. Break the Fight! -toiminta tarjoaa lapsille ja nuorille mahdollisuuksia toteuttaa itseään ja vahvistaa itsetuntoaan katutaiteen avulla. Kouluissa toteutettavat Break the Fight! - taidetyöpajat tuottavat peruskoululaisille parhaimmillaan uusia liikkumisen ja harrastuslajien kokemuksia. Taidetoiminnan ohessa voidaan sekä käsitellä koulukiusaamista että vahvistaa nuorten osallisuutta.

Break the Fight! – Breikkaa koulukiusaamista vastaan on Arja Tiili Dance Companyn käynnistämä taidekasvatuksellisten toimintojen kokonaisuus, johon sisältyy taidetyöpajoja sekä ammattitanssiteoksia, joita koululaiset pääsevät katsomaan ja tekemään yhdessä taiteen ja hip hop-kulttuurin ammattilaisten kanssa. Taidetyöpajatyöskentelyssä nuorten ajatukset ja mielipiteet voivat saada myös taiteellisen muodon ammattilaisen ohjauksessa.

Yhteyshenkilö

Arja Tiili
050 375 6728

Tapahtumanjärjestäjä

Arja Tiili Dance Company

Break the Fight! on vuonna 2014 käynnistetty kulttuuripalvelukonsepti, jossa koulukiusaamista ja syrjäytymistä ehkäistään katukulttuurin ja tanssin keinoin. Break the Fight! -työpajat (breikkaus, dj/beatboxaus, räppilyriikka ja graffiti) tarjoavat kaikille nuorille mahdollisuuden tehdä, onnistua ja liikkua yhdessä. Työpajat sopivat kaikille kouluasteille. Työpajoissa käsitellään koulukiusaamista ja erilaisuuden hyväksymistä oman kehon, tunteiden ja liikkeen kautta. Työpajat soveltuvat kaikille. Työpajoja ohjaavat kokeneet hip hop- kulttuurin ammattilaiset. Yhden työpajan kesto on aina 90 minuuttia. Kouluille on tehty oma 12-viikon kurssikokonaisuus, jossa opitaan kaikkia hip hopin lajeja; breikkausta, dj/beatboxausta, räppilyriikkaa ja graffiti taidetta. Kurssikokonaisuuden päätteeksi järjestetään koululaisten omat jamit, jossa pääsee tutustumaan kaikkiin lajeihin. Syksyisin järjestämme BTF - hip hop tapahtumia kouluilla ja kulttuurikeskuksissa, missä nuoret pääsevät esittämään myös omia taiteellisia tuotoksiaan. Ajankohtaista juuri nyt: Break the Fight! - BTF- Mahdollisuus kuulua #BTFitahelsinki- hanke 2018-2021. www.breakthefight.com

Aika ja paikka

Lataa kalenteriisi Pe 13.11.2020 - Ma 31.5.2021 Lataa kalenteriisi
    

Tietoa

Ensisijainen kohderyhmä
Kieli
Tapahtumatyyppi
Hintatiedot
Tapahtuman kesto 75-90 min. Hinta kouluille 1200 € (alv 0%) Järjestetään kouluissa.
Kesto
75min