Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

Lordi Byron- ilta

Ke 27.1. – Pe 31.12.2021
Lordi Byron- ilta
Kuvaaja: Roosa Isokääntä, työ: Lordi Byron- ilta, taiteilija: Tomi Pulkkinen trio
Antaudu suurten tunteiden vietäväksi! Intensiivisessä esityksessä kuulemme laulaja-lauluntekijä Tomi Pulkkisen uusia suomennoksia ja sävellyksiä lordi Byronin intohimoisiin runoihin sekä kerrontaa tämän maailman ensimmäisen rocktähden aistillisesta elämästä.

Antaudu suurten tunteiden vietäväksi!

Intensiivisessä esityksessä kuulemme laulaja-lauluntekijä Tomi Pulkkisen uusia suomennoksia ja sävellyksiä lordi Byronin intohimoisiin runoihin sekä kerrontaa tämän maailman ensimmäisen rocktähden aistillisesta elämästä. Säestyksestä vastaavat pitkän linjan viulutaiteilija Arto Nybom ja monipuolinen perkussionisti Joel Jaakkola. Tyylilajina on romanttinen folk-soul, joka ei jätä ketään kylmäksi.

Englantilainen runoilija Byron eli 1800-luvulla, mutta hänen tuotantonsa ja äärimmäisen epäsovinnainen, kokonaistaideteoksellinen elämäntarinansa monine myytteineen on innoittanut taiteilijoita tähän päivään asti, Jim ja Van Morrisonista Leonard Coheniin ja Bob Dylaniin. Byronilaisen sankarin romanttinen ironia sopii lääkitsemään fiktiota ihmeellisemmän todellisuutemme luomaa maailmantuskaa.

"Tunteeni ei sammu milloinkaan, valan vannon kautta taivaan, maan!"

Konsertti on mahdollista toteuttaa myös etänä

Yhteyshenkilö

Vesa-Petteri Asikainen
050 3033643

Tapahtumanjärjestäjä

PerformanceSirkus

PerformanceSirkus on v. 1996 perustettu ammattiteatteriryhmä, joka yhdistää persoonallisella tavalla esityksissään elementtejä puheteatterista, mimiikasta, akrobatiasta, tanssista, naamionäyttelemisestä, klovneriasta sekä sirkustaiteesta, tarjoten näin ainutlaatuista fyysistä teatteria Suomessa.

Aika ja paikka

Lataa kalenteriisi Ke 27.1.2021 14:00 - Pe 31.12.2021 15:00Lataa kalenteriisi
Kaapelitehdas, PerformanceSirkuksen näyttämö, tilattavissa oppilaitokseenne tai toteutus etänä
Kaapelitehdas, Tallberginkatu 1 A 4. kerros

Varaustiedustelu

    

Tietoa

Ensisijainen kohderyhmä
Kieli
Tapahtumatyyppi
Hintatiedot
Hinta tiedusteltavissa
Kesto
60min