Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

Red Nose Company: Don Quijote striimi

Ma 12.10.2020 – Pe 4.6.2021
Red Nose Company: Don Quijote. Kuva Tero Ahonen.
Kuvaaja: Tero Ahonen
Don Quijoten striimattavaan live-esitykseen yhdistyy kahden oppitunnin opetuspaketti yläkoululaisille ja toisen asteen opiskelijoille. Näyttelijät voivat vierailla luokissa virtuaalisesti esityksen jälkeen. Koronaturvallinen ja tarjolla koko maassa!

HUHTIKUUN STRIIMI

Haluatko tarjota luokallesi tai koulullesi teatterielämyksen? Esitämme Don Quijote -näytelmän striimattuna 26.-30.4. Ilmoita ryhmäsi mukaan viimeistään 15.4. Hinta määräytyy katsojamäärän mukaan.

DON QUIJOTE
Miguel de Cervantesin klassikkoromaani on kaikkien road trippien esiäiti. Don Quijote hyökkää sankarillisesti kaikkia maailman vääryyksiä vastaan, seuranaan uskollinen aseenkantaja Sancho Panza. Maisemassa siintävät tuulimyllyt, ja matkantekoa säestää svengaava livemusiikki.

Esitys sisältää improvisaatiota, ja se räätälöidään kohderyhmän mukaan.

Ikäsuositus: +12v
Esityskieli: Suomi

Yhteyshenkilö

Inka Virtanen
041 706 6323

Tapahtumanjärjestäjä

Red Nose Company

Jo yli 20 000 koululaiskatsojaa! Red Nose Company on helsinkiläinen teatteriryhmä, joka kiertää Suomea huippusuosituilla esityksillään. Juoksuhaudantie ja Punainen viiva sopivat yläkoululaisille ja lukiolaisille. Keisarin uudet vaatteet on suunnattu alakoululaisille. Ryhmä esiintyy mm. Kansallisteatterissa, Aleksanterin teatterissa ja alueellisilla kulttuuritaloilla. Esitysten kiertueversioilla käymme vierailemassa tilauksesta koulujen omissa tiloissa. Esitysten lisäksi järjestämme kouluille työpajoja esitysten yhteyteen tai erikseen. Olemme mukana Taidetestaajissa.

Aika ja paikka

Lataa kalenteriisi Ma 12.10.2020 - Pe 4.6.2021 Lataa kalenteriisi
    

Tietoa

Ensisijainen kohderyhmä
Kieli
Tapahtumatyyppi
Hintatiedot
Kysy tarjous info@rednose.fi
Kesto
60min