Elävä veistos -opastus

Toiminnallinen opastus lähialueen veistoksiin
To 1.10.2020 – Pe 31.12.2021
Dahlgren_Kalasatama
Kuvaaja: HAM/Maija Toivanen, työ: Early One Morning, Eternity Sculpture, taiteilija: Jacob Dahlgren
Helsingin julkiset veistokset muodostavat kaupunkitilaan monipuolisen oppimisympäristön. Tule tutuksi oman koulun tai päiväkodin lähialueen veistosten kanssa!

Toiminnallisella opastuksella tullaan tutuiksi oman koulun tai päiväkodin lähialueella sijaitsevien veistosten kanssa. Kierroksen aikana tutustutaan taiteeseen ja tehdään hauskoja tehtäviä yksin ja yhdessä. Kierros alkaa koululta/päiväkodilta ja päättyy samaan paikkaan. Kierroksen sisältö ja kesto räätälöidään tilajaan toiveiden ja lähialueella sijaitsevien taideteosten pohjalta.

Opastus on räätälöity poikkeusaikaan soveltuvaksi oppaan ja ryhmän välinen turvaväli huomioiden. Toiminta tapahtuu ulkotiloissa koulun tai päiväkodin lähialueella yhdelle ryhmälle kerrallaan.

Tarjolla: ti-pe klo 9–15
Kesto: 1–1,5 tuntia
Soveltuu erityisryhmille. Sisältö räätälöidään ikätasoiseksi.
Ryhmäkoko: Max. 25
Varaathan opastuksen hyvissä ajoin, vähintään 2 viikkoa ennen toivottua ajankohtaa.

Yhteyshenkilö

Lisätiedot ja varaukset
(09) 310 87003 (ma–to kl 9–12 ja 13–15)

Tapahtumanjärjestäjä

HAM Helsingin taidemuseo

HAM pitää huolta helsinkiläisten omasta taidekokoelmasta, johon kuuluu yli 9000 teosta. Lähes puolet kokoelmasta on kaupunkilaisten ilona puistoissa, kaduilla, virastoissa, terveysasemilla, kouluissa ja kirjastoissa. Tennispalatsiin keskittyvissä näyttelyissään HAM tuo esille modernia taidetta ja nykytaidetta. Sisäänpääsy HAMiin on aina maksuton alle 18-vuotiaille. Myös opetusryhmän mukana tulevat opettajat ja avustajat pääsevät maksutta sisään. Tarjoamme näyttelyihin liittyen oppimateriaaleja. Päiväkodit ja koulut voivat varata näyttelyihin liittyvän opastuksen hintaan 25 € ja taidepajan hintaan 35 €.

Aika ja paikka

Lataa kalenteriisi To 1.10.2020 09:00 - Pe 31.12.2021 15:00Lataa kalenteriisi
HAM Helsingin taidemuseo
Eteläinen rautatiekatu 8, 00100 Helsinki www.hamhelsinki.fi