Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

Joulun ihka oikeat sävyt!

Jouluinen varjoteatteriesitys
To 3.12.2020 09:30 ja 10:30
Joulun ihka oikeat sävyt
Taiteilija: Elviira Davidow
”Jos vaikka liidät maailman tuulissa vapaana kuin lintu, niin joulu pyydystää sinut haaviinsa ja kuljettaa sinut kotiin tavalla tai toisella.”

Näin pohtii kuusivuotias Nelu, joka on kahdeksanhenkisen ”Kummalan” perheen kuopus. Peiliniityn perhe on nimennyt itse itsensä Kummaloiksi, koska pitävät itseään niin kummina. Perheessä on kuusi lasta, joista kaikki ovat kotoisin ihan eri maista ja kulttuureista ja kaksi äitiä, joista kummallakaan ei ole kovinkaan paljon järkeä päässä. Koko perhe rakastaa sirkusta niin paljon, että he ovat perustaneet oman ihmispyramideja tekevän kiertueryhmänsä, jossa on mukana myös kolme koulutettua lintua: kana Miranda, fasaani Magda ja riikinkukko Melissa. Mutta eniten Kummaloita he ovat mielestään, koska he eivät ikinä muista joulua ennen kuin joulu muistuttaa itsestään!

Näin alkaa varjoteatteritarina Kummalan perheen joulusta, joka on täynnä hälinää, höpöilyä, rakkautta ja sirkusta. Tämä elävällä musiikilla höystetty kuvien ilottelu kuljettaa yleisönsä valon ja varjon lumovoimaiseen maailmaan. Kuulemme kuusi eri joulutarinaa, jotka tulevat eri puolilta maailmaa, mutta joissa kuitenkin on jotain samaa…

Esiopetuksen oppilaille ja ala-asteen pienimmille suunnattu varjoteatteri- ja musiikkiesitys soveltuu hyvin koko perheelle. Varjoteatterin mystinen kauneus tempaa mukaansa niin perheen pienimmät kuin aikuisenkin yleisönsä.

Esitys tuotetaan yhteistyössä Aura of Puppets -nukketeatteriammattilaisten verkoston sekä Yhteiset Lapsemme ry:n kanssa, jonka toiminnan tarkoituksena on edistää kulttuurisesti moninaisten lasten ja perheiden hyvinvointia ja oikeuksia.
Esiintyjät: muusikko Jopi Knuutinen ja varjoteatteri- esiintyjä Elviira Davidow
Kesto 35 min.
Vapaa pääsy.

Yhteyshenkilö

Tapahtumanjärjestäjä

Annantalo

Annantalo on lasten ja nuorten taide- ja kulttuurikeskus.

Aika ja paikka

Annantalo
Annankatu 30

Varaaminen

03.12.2020 - 09:30
Kesto
35
Varattavissa 40 / 40
03.12.2020 - 10:30
Kesto
35
Varattavissa 40 / 40
    

Tietoa

Ensisijainen kohderyhmä
Kieli
Tapahtumatyyppi
Kesto
35min