Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

Kuule, minä sävellän! kutsuu yläasteikäisiä mukaan

Ma 12.10.2020 – Ke 10.2.2021
Kuule-minä sävellän konsertti
Työ: Kuule minä sävellän
Kuule, minä sävellän! -yhteistyö kutsuu 7–9 -luokkalaisia oppilaita säveltämään Musica Nova -projektiinsa lukuvuonna 2020–21. Projektin aikana 12 nuorta Helsingistä, Espoosta ja Vantaalta säveltää musiikkia yhteistyökumppanien orkesterien muusikoista kootulle Kuule Ensemblelle.

Projektin toteutus tapahtuu loka-helmikuussa koulupäivän jälkeen Helsingissä joko Oopperassa tai Musiikkitalossa, pääsääntöisesti klo 16.30-19.30 muutama kerta viikossa, illat vaihtelevat ja tarkempi aikataulu vahvistuu syyskuun aikana. Mukana on myös yksi lauantai-päivä marraskuun lopussa. Vanhemmat vastaavat oppilaan matkustuksesta joko Oopperalle tai Musiikkitaloon. Iltatreenien aikana toivomme, että oppilaalla on mukana omat eväät taukoa varten.

Sävellysten kantaesitykset kuullaan osana Musica Nova- festivaalia Musiikkitalon alalämpiössä 10.2.2021 klo 17. Säveltäjien omat luokat tai musiikkiryhmät ovat opettajansa johdolla tervetulleita kuulemaan konsertin kenraaliharjoitusta päiväsaikaan 9.2.2021 Musiikkitaloon.

Oppilaan ei tarvitse osata säveltää, soittaa tai lukea nuotteja entuudestaan, halu kokeilla uutta ja sitoutuminen projektiin koko keston riittää.

Oppilaat ilmoittaa projektiin oppilaiden musiikinopettaja. Projektiin ilmoitetaan 2-4 oppilasta / koulu. Ilmoittautuminen on nyt auki osoitteessa https://www.lyyti.in/Kuule_mina_savellan_202021_7671

Projektissa mukana olevat Kuule, minä sävellän! -yhteistyökumppanit Taideyliopiston Sibelius-Akatemia, Musiikkitalo, Radion sinfoniaorkesteri, Helsingin kaupunginorkesteri ja Suomen kansallisooppera ja -baletti yhdistävät voimavaransa tällä kertaa Suomen arkkitehtimuseon ja Aalto-yliopiston arkkitehtiosaston opiskelijoiden kanssa.

Yhteyshenkilö

Tuula Jukola-Nuorteva
040 566 9786

Tapahtumanjärjestäjä

Suomen kansallisooppera ja -baletti

Taidetehtaassamme tuotetaan vuosittain lähes 300 esitystä. Oopperoiden ja balettien lisäksi ohjelmistossa on konsertteja, ilmaismatineoita, taiteilijatapaamisia, tapahtumia sekä esityksiä lapsille ja nuorille.

Aika ja paikka

Lataa kalenteriisi Ma 12.10.2020 16:30 - Ke 10.2.2021 18:00Lataa kalenteriisi
Suomen kansallisooppera ja -baletti
Helsinginkatu 58
    

Tietoa

Kulttuurinala
Ensisijainen kohderyhmä
Laaja-alainen osaaminen
Ilmiö
Kieli
Tapahtumatyyppi