Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

Koulukinon suoratoistopalvelu, koulun tiloissa

Maalitaulu (O:Antti Heikki Pesonen)
Ti 6.10.2020 – Ma 31.5.2021
Maalitaulu (O:Antti Heikki Pesonen)
Kuvaaja: Pressikuvat
Maalitaulu (O:Antti Heikki Pesonen) Synopsis: Kauppareissu saa odottamattoman päätöksen, kun kaksi toisilleen ventovierasta miestä ottaa toisistaan mittaa nyrkkien sijaan somevideoilla.

Mies syyttää toista asiattomasta käyttäytymisestä ja uhkaa häpäistä hänet sosiaalisessa mediassa.Kuka saa kuvaa ja ketä?

Elokuvan lisäksi käytössänne on Koulukinon oppimateriaali, se on suunnattu yläkouluihin sekä lukioihin ja muihin toisen asteen oppilaitoksiin. Oppimateriaalin teemoja ovat Nettikiusaaminen, väärinymmärtäminen, oma mediasuhde, elokuvan visuaaliset ja sisällölliset keinot. Materiaali löytyy suoratoistopalvelusta elokuvan yhteydestä (Oppimateriaali Koulukinossa -painike elokuvasivun oikeassa laidassa) tai osoitteesta http://www.koulukino.fi/maalitaulu

Koulukinon suoratoistopalvelussa on laaja valikoima kotimaisia lyhyt- ja dokumenttielokuvia, joita voi esittää suoraan koulun omissa tiloissa. Koulukino Suoratoiston elokuvat löytyvät osoitteesta https://www.koulukino.fi/suoratoisto/elokuvat

Yhteyshenkilö

Hanna Laurinsalo
050 532 7447

Tapahtumanjärjestäjä

KOULUKINO SUORATOISTO

KOULUKINO SUORATOISTO tarjoaa kotimaisia lyhyt- ja dokumenttielokuvia koulujen ja kuntien kulttuuripalveluiden käyttöön. Koulukino Suoratoistossa ostos sisältää julkiset esitysoikeudet.

Aika ja paikka

Lataa kalenteriisi Ti 6.10.2020 09:00 - Ma 31.5.2021 17:22Lataa kalenteriisi
KOULUKINO SUORATOISTO
www.koulukino.fi/suoratoisto/
    

Tietoa

Ensisijainen kohderyhmä
Kieli
Hintatiedot
Elokuvan hinta palvelussa on sadalle oppilaalle 1 krediittiä eli 10 euroa.
Kesto
1min