Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

Suolapiirroksia

Taidepaja lapsille ja nuorille
Ke 2.9.2020 – To 14.1.2021
EMMAn taidepaja
Kuvaaja: Ella Tommila/EMMA
Katsomisen, keskustelun ja tekemisen kautta ryhmäsi saa taidepajassa uusia näkökulmia taiteeseen ja EMMAn näyttelyihin.

Taidepajassa koetaan taidetta monin aistein ja kokeillaan aineetonta taidetekemistä. Tärkeintä on yhteinen, rentouttava kokemus.

Taidepaja alkaa kierroksella näyttelytilassa, jossa annetaan taiteen vaikuttaa ja tutustutaan teoksiin eri aistein. Kierroksen aikana kokeillaan yhdessä läsnäoloharjoituksia ja rentoutumista taiteen avulla. Yhteinen hetki jatkuu taidepajassa, jossa tehdään ainutkertaisia kuvioita ja piirroksia suolaan mielikuvaharjoitteiden avulla.

Ryhmäkokosuositus max. 20 henkilöä. Yli 20 henkilön ryhmät jaamme kahteen pienempään ryhmään ja varaamme 2 opasta. Toinen pienryhmä aloittaa näyttelyistä ja toinen pajasta, jonka jälkeen vaihdetaan. Taidepajan kokonaiskesto on 1,5h.

Yhteyshenkilö

EMMAn asiakaspalvelu ma–pe 10–14
+358 43 827 0941

Tapahtumanjärjestäjä

EMMA-Espoon modernin taiteen museo

EMMA - Espoon modernin taiteen museo on yksi Suomen keskeisimmistä taidemuseoista. Espoon Tapiolassa sijaitsevan EMMAn kokoelma- ja näyttelytoiminta profiloituu kotimaiseen ja kansainväliseen modernismiin, nykytaiteeseen sekä designiin. Arkkitehtonisesti vaikuttavassa professori Aarno Ruusuvuoren suunnittelemassa WeeGee-talossa sijaitsevat EMMAn näyttelytilat ovat pinta-alaltaan Suomen suurimmat. Puhdaslinjainen moderni arkkitehtuuri tukee EMMAn, Saastamoisen säätiön ja Tapio Wirkkala Rut Bryk säätiön kokoelmien sekä vaihtuvien näyttelyiden kokemuksellista esittämistä.

Aika ja paikka

Lataa kalenteriisi Ke 2.9.2020 12:00 - To 14.1.2021 17:30Lataa kalenteriisi
EMMA - Espoon modernin taiteen museo
Ahertajantie 5, 02100, Espoo
    

Tietoa

Kulttuurinala
Tapahtumatyyppi
Hintatiedot
60€ / arkisin 150€ / viikonloppuisin
Kesto
90min