Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

Alakoulukinot

Supermarsu + Pöllömetsän pelastajat
Ma 21.9. – Ma 23.11.2020
Pöllömetsän pelastajat
Työ: Pöllömetsän pelastajat

Ma 21.9. klo 9.15

Supermarsu

Supermarsu kertoo alakouluikäisestä Emiliasta, joka huomaa saaneensa lemmikkimarsunsa pureman jälkeen salaisia supervoimia. Supervoimille tulee käyttöä, kun Supermarsua pyydetään auttamaan silakoita ja pelastamaan saastunut Itämeri. Lisäksi Emilia ratkoo parhaan ystävänsä Simon koulukiusaamisasiaa. Haastavissa tehtävissään Emilia saa apua kokeneelta ja viisaalta jättiläismarsulta. Elokuva perustuu vapaasti Paula Norosen vuoden 2009 Finlandia Junior -ehdokaskirjaan Emilian päiväkirja – Supermarsu pelastaa silakat.

Kesto: 1t 26min
Ikäraja: S
Kieli: suomi
Tekstitys: ruotsi

Pakollinen ennakkoilmoittautuminen ryhmille ke 19.8. klo 10 alkaen: vuotalo.fi/fi/taidekasvatus

Huom! Kevään 2020 näytökseen ilmoittautuneille ja hyväksytyille ryhmille annetaan mahdollisuus siirtää kevään ilmoittautuminen tähän näytökseen. Tämän jälkeen vapaaksi jääneet paikat jaetaan ilmoittaumisjärjestyksessä.

Lisätietoja: pinja.rosenberg@hel.fi (31.8. alk. kaisa.pikkarainen@hel.fi)

Ma 23.11. Klo 9.15

Pöllömetsän pelastajat

10-vuotias Eia rakastaa piirtämistä ja myy pieniä eläinpiirroksia joulumarkkinoilla kerätäkseen rahaa koiranpentuun, sillä vanhempien työkiireet tuntuvat aina tärkeämmiltä kuin Eia itse.

Eian hartaasti odottama joululoma perheen kanssa saa epämieluisan käänteen, kun hänen molemmat vanhempansa joutuvat työmatkalle. Hän päätyy viettämään joulua kummalliselle maatilalle eikä aavistakaan, että pian hänellä on mahdollisuus pelastaa koko ympäröivän metsän eläimet ahneen metsänomistajan kynsistä.

Erityisesti 3.–6.-luokkalaisille
Kesto: 90 min
Ikäraja: K9
Kieli: viro
Tekstitys: ruotsi

Vapaa pääsy. Pakollinen ennakkoilmoittautuminen ryhmille ke 19.8. klo 10 alkaen: vuotalo.fi/fi/taidekasvatus

Lisätietoja: pinja.rosenberg@hel.fi (31.8. alk. kaisa.pikkarainen@hel.fi)

Tapahtumanjärjestäjä

Vuotalo

Vuotalo on monipuolinen kulttuurikeskus Vuosaaressa. Ohjelmastamme löydät konsertteja, elokuvia, esityksiä, näyttelyitä ja taidekasvatusta.

Aika ja paikka

Vuotalo
Mosaiikkitori 2, Vuosaari, 00980 Helsinki