Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

Skidikinot

Pe 2.10. – Pe 18.12.2020
Skidikino Stoassa, kuvassa Myyrä
Skidikino on laadukas lyhytelokuvahetki yli 3-vuotiaille. Skidikinoihin liittyy Pikkukroko-oppimateriaali, jonka voi ladata kotisivuiltamme.

Skidikino: Myyrän seikkailut (pe 2.10. ja pe 20.11.)

Tsekkiläisen Zdenek Milerin iloinen pieni Myyrä on jo kauan ollut sekä lasten että aikuisten suursuosikki. Myyrä ystävineen kohtaa monia merkillisiä asioita seikkailuissaan.

Skidikino: Lumiukko (pe 18.12.)

Lumiukko (engl. The Snowman) on brittiläinen vuonna 1982 ensi-iltansa saanut animaatioelokuva, joka perustuu Raymond Briggsin samannimiseen lasten kuvakirjaan vuodelta 1978. Lumiukko oli vuonna 1982 parhaan lyhytanimaation Oscar-ehdokkaana ja se voitti muun muassa BAFTA:n palkinnon parhaana lastenelokuvana.

Lumisena jouluaattopäivänä sataa lunta. Pieni poika menee nauttimaan ulos lumisateesta ja tekee lumiukon. Lumiukon valmistuttua on hänen aika mennä nukkumaan. Hän ei kuitenkaan saa unta ja lähtee keskellä yötä katsomaan tekemäänsä lumiukkoa, joka herää pojan hämmästykseksi yhtäkkiä henkiin. Tästä alkaa pojan ja lumiukon yhteinen seikkailu.

Animaatioelokuvan musiikin on säveltänyt Howard Blake. Lentokohtauksen aikana soivan tunnusmelodian ”Walking in the Air” laulaa Peter Auty.

Vapaa pääsy. Ryhmille pakolliset ennakkoilmoittautumiset 19.8. klo 10 alkaen: stoa.fi/fi/taidekasvatus

Yhteyshenkilö

Sinivuokko Koivula-Mbemba
09 310 26153

Tapahtumanjärjestäjä

Stoa

Stoa on moniääninen, kansainvälinen ja kiinnostava kulttuurikeskus Helsingin Itäkeskuksessa, metroradan varrella. Stoan ohjelmatoiminnasta vastaa Helsingin kaupunki / Kulttuuri ja vapaa-aika / Yleiset kulttuuripalvelut.

Aika ja paikka

Musiikkisali, Stoa
Turunlinnantie 1, Itäkeskus