Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

RED NOSE COMPANY ESITTÄÄ: DON QUIJOTE

Hurjapäinen komedia ystävyydestä ja idealismista
Ke 9.9.2020 19:00
Red Nose Company: Don Quijote
Kuvaaja: Tero Ahonen
Huippukoomikot Timo Ruuskanen ja Tuukka Vasama ovat kiertäneet Suomea viiden vuoden ajan ja hurmanneet yleisöt klassikkotulkinnoillaan. Nyt kaksikko vie katsojat Espanjaan seuraamaan Don Quijoten ja hänen aseenkantajansa Sancho Panzan seikkailuja.

Red Nose Company esittää:

DON QUIJOTE
– lämminhenkinen komedia ystävyydestä ja idealismista

YLEISÖN PYYNNÖSTÄ LISÄESITYKSET SYKSYLLÄ 2019!

”★★★★“ – HS
”Saumaton lopputulos” – katsoja
”Huikea, monikerroksinen, viihdyttävä!” – katsoja
”Kuinka täydellistä!” – katsoja

Miguel de Cervantesin idealistinen teos on kaikkien road trippien esiäiti. Don Quijote hyökkää sankarillisesti kaikkia maailman vääryyksiä vastaan. Maisemassa siintävät tuulimyllyt, ja matkantekoa säestää svengaava livemusiikki.

Historiallisesti kiinnostava Don Quijote on osa Red Nose Companyn urbaaneja klassikkotulkintoja. Ajankohtainen teos kehottaa kaikkia muuttamaan maailmaa häikäilemättömästi. Jos et ole lukenut teosta, tämä teatteriesitys sinun kannattaa nähdä. Jos osaat kirjan kannesta kanteen, tätä et halua jättää välistä!

Esityksen on ohjannut Tampereen Työväen Teatterin johtaja Otso Kautto. Esitys on yhteistuotanto Teatteri Quo Vadiksen, Kuopion kaupunginteatterin, Lahden Kaupunginteatterin, Tampereen Työväen Teatterin ja Turun Kaupunginteatterin kanssa.

MAHDOLLISUUS MYÖS VIRTUAALISEEN TEKIJÄTAPAAMISEEN. Ota yhteys info@rednose.fi ja tiedustele.

Suositusikäraja: 13 vuotta

Syksyn muut esityspäivät löydät osoitteesta
www.rednose.fi

DON QUIJOTESTA SANOTTUA
"Näin esityksen kolmen lukioryhmän kanssa, ja opiskelijoiden kommentit olivat hyvin myönteisiä. Esitys on hieno kannanotto sivistyksen puolesta." – opettaja, Oulunkylän yhteiskoulu

"Esitys oli hyvä tapa tutustuttaa lukiolaiset maailmankirjallisuuden klassikkoon, jonka käsittely on muuten helposti työlästä ja aikaavievää. Pohjustimme esitystä lukemalla pari lukua alkuperäisteoksesta.”– opettaja

Yhteyshenkilö

Inka Virtanen
041 706 6323

Tapahtumanjärjestäjä

Red Nose Company

Jo yli 20 000 koululaiskatsojaa! Red Nose Company on helsinkiläinen teatteriryhmä, joka kiertää Suomea huippusuosituilla esityksillään. Juoksuhaudantie ja Punainen viiva sopivat yläkoululaisille ja lukiolaisille. Keisarin uudet vaatteet on suunnattu alakoululaisille. Ryhmä esiintyy mm. Kansallisteatterissa, Aleksanterin teatterissa ja alueellisilla kulttuuritaloilla. Esitysten kiertueversioilla käymme vierailemassa tilauksesta koulujen omissa tiloissa. Esitysten lisäksi järjestämme kouluille työpajoja esitysten yhteyteen tai erikseen. Olemme mukana Taidetestaajissa.

Aika ja paikka

Malmitalo
Ala-Malmin tori 1, 00700 Helsinki
    

Tietoa

Ensisijainen kohderyhmä
Kieli
Tapahtumatyyppi
Hintatiedot
Liput 15€ / 12€ Opiskelijat 12€
Kesto
135min