Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

ELÄMÄ KÄDESSÄ (Narrin näyttämöllä)

Näytelmä nuorista ja tulevaisuuden yhteiskunnasta
Ma 19. – Ke 21.10.2020
Elämä kädessä -näytelmän esiintyjäryhmä näyttämöllä.
Kuvaaja: Erik Sahlström
Elämä kädessä on kertomus tämän päivän nuorten maailmasta. Se on matka, joka vie kohti aikuisuutta. Matkalla nuorten oma ääni vahvistuu ja he päättävät rakentaa yhteiskunnan uudestaan kestävämpien arvojen pohjalta. Millainen on tämän uuden sukupolven maailma, ja sen arvot ja unelmat paremmasta tulevaisuudesta?

Elämä kädessä on kertomus tämän päivän nuorten maailmasta. Se on matka, joka vie kohti aikuisuutta. Matkan aikana nuorten oma ääni vahvistuu ja he rakentavat yhteiskunnan uudestaan kestävämpien arvojen pohjalta. Millainen on tämän uuden sukupolven maailma, ja sen arvot ja unelmat paremmasta tulevaisuudesta?

Näytelmä kuvaa sitä, miten digitaaliseen aikaan syntyneet, kahden tai useamman kulttuurin välissä elävät, nuoret etsivät identiteettiään ja juuriaan. Näiden nuorten elämässä yhteiskuntamme vanhat rakenteet eivät enää toimi, vaan on löydettävä uusi tiedostavampi yhteiskunta, jossa on tilaa kaikille ihmisille sekä myös pyrkimykselle suojella maapalloa – ihmiskunnan ainoaa kotia.

Näytelmän käsikirjoitus perustuu nuorten omiin kokemuksiin, ajatuksiin ja teksteihin. Ohjaaja Birgit Tapaninen Baltzar on valmistanut sen yhdessä työryhmän kanssa. Näytelmä sisältää laulua, tanssia ja puhedraamaa.

OHJAAJA: Birgit Tapaninen Baltzar
APULAISOHJAAJA: Vincent Weckström
KÄSIKIRJOITUS: Birgit Tapaninen Baltzar yhdessä työryhmän kanssa

TANSSIEN KOREOGRAFIAT JA HARJOITUS: Wilkie Chiu
ESIINTYJÄT: Bruno Rivera, Balihan Ermutlu, Marleena Lehtimaa, Sakari Pulkkinen, Sofia Tapaninen, David Dawkins, Renegade Braun, Elias Leijon, Farida Albrecht, Julia Silverio, Alma Nurmelin, Sophie Siimes, Saara Milton

MUSIIKKI: Balihan Ermutlu, Aurora Luotonen, Anton Särkkä, Henrik Saarinen
VALOT JA ÄÄNET: Hanna Lehtinen, Mathias Lindy

ESITYKSET Narrin näyttömöllä:

ma 19.10.2020 klo 14
ke 21.10.2020 klo 14

Esitykset Narrin näyttämöllä (os. Sörnäisten rantatie 31, Helsinki) ovat oppilasryhmille maksuttomia. Ikäsuositus yli 15 v. Katsojamäärä on rajattu koronatilanteen takia 30 osallistujaan, jotta turvavälit on mahdollista pitää. Sisääntulo saliin oman ryhmän kanssa porrastetusti.

Lippuvaraukset: irma.marttinen@yhteisetlapsemme.fi, puh. 050 3782 463.

Yhteyshenkilö

Irma Marttinen
0503782463

Tapahtumanjärjestäjä

Yhteiset Lapsemme ry

Yhteiset Lapsemme ry on lasten ja nuorten hyvinvointia ja oikeuksia kulttuurisesti moninaisessa yhteiskunnassa edistävä kansalaisjärjestö.

Aika ja paikka

Narrin näyttämö
Sörnäisten rantatie 31, Helsinki