Satupolku-työpajat

Ma 16.12.2019 – Pe 31.12.2021
Lapsia Teatterin ullakolla Teatterimuseossa.
Päiväkoti-ikäisille suunnatuilla Satupoluilla seikkaillaan tarinoiden maailmassa ja kokeillaan teatterin tekemistä. Satuun tutustutaan äänten, liikkeiden, erilaisten hahmojen ja mielikuvaharjoitusten avulla.

Vaihtoehtoisia Satupolkujen tarinoiden maisemia ovat Lentävä peitto (1−5-vuotiaille), Ruma ankanpoikanen (3−5-vuotiaille) tai Lohikäärmeen häntä (3−5-vuotiaille).

Ruman ankanpoikasen tarina lienee kaikille vanhastaan tuttu H.C. Andersenin sadusta. Lohikäärmeen häntä -pajassa etsitään lohikäärme Katlan kadonnutta hännänpäätä ja tehdään oma nukketeatteriesitys. Lentävä peitto -satupolulla suuri peittopuhallin lähettää lentävän peiton ja sen mukana matkustavat lapset seikkailuihin erilaisiin maailmoihin. Lentävä peitto -Satupolulle voivat osallistua niin taaperot kuin eskari-ikäisetkin, jokainen omien valmiuksiensa mukaan!

Satupolun teema valitaan työpajavarauksen yhteydessä. Paja kestää noin tunnin, mukaan mahtuu 15 lasta. Hinta 80 euroa (la−su 160 €).

Työpaja on saatavissa suomen ja ruotsin kielellä.

Tiedustelut ja varaukset puh. 040 1922 320 / varaukset@teatterimuseo.fi tai lomakkeella (http://www.teatterimuseo.fi/fi/Varaa-tyopaja)

Tutustu myös Teatterimuseon muihin työpajoihin!

Yhteyshenkilö

Milla Kortemaa

Tapahtumanjärjestäjä

Teatterimuseo

Teatterimuseo tarjoaa tietoa, oivalluksia, iloa ja viihdettä. Elämyksellisissä näyttelyissä kävijät voivat itse testata taitojaan teatterin eri osa-alueilla. Kokeilupisteet ja näyttämöt pukuhuoneineen odottavat käyttäjiään Helsingin Kaapelitehtaalla. Ohjelmistossa on lukuisia erilaisia näyttelyihin ja esittävien taiteiden eri puoliin johdattavia työpajoja. Pajoissa ja kiertokäynneillä painotetaan kävijöiden omaa tekemistä ja annetaan avaimia esittävien taiteiden ja teatterin ilmaisutapojen ymmärtämiseen. Työpajoja ja opetusta järjestetään kaiken ikäisille.

Aika ja paikka

Lataa kalenteriisi Ma 16.12.2019 - Pe 31.12.2021 Lataa kalenteriisi
Teatterimuseo
Kaapelitehdas, Tallberginkatu 1 G, 00180 Helsinki
    

Tietoa

Kieli
Tapahtumatyyppi
Hintatiedot
Pajan kesto 60 minuuttia, 80 €. (Viikonloppuisin kaksinkertaiset hinnat.)
Kesto
60min