Satupolku

Ke 3.11.2021 – La 31.12.2022
Lapsia Teatterin ullakolla Teatterimuseossa.
Päiväkoti-ikäisille suunnatuilla Satupoluilla seikkaillaan Ruman ankanpoikasen maailmassa ja kokeillaan teatterin tekemistä. Satuun tutustutaan äänten, liikkeiden, erilaisten hahmojen ja mielikuvaharjoitusten avulla.

Tunnelmallisen, herkän ja fyysisen työpajan juonellisena lähtökohtana ja väljänä kehyksenä toimii H.C. Andersenin satu Ruma ankanpoikanen. Työpajassa käsitellään kiusaamista ja empatiaa. Tunnetiloja fyysistetään samalla kun kuljetaan matkaa ankan räpylöillä tilanteesta ja paikasta toiseen.

Paja soveltuu yli 3-vuotiaille ja kestää noin tunnin, mukaan mahtuu 15 lasta. Hinta 80 euroa (la−su 160 €).

Työpaja on saatavissa suomen ja ruotsin kielellä.

Tiedustelut ja varaukset puh. 040 1922 320 / varaukset@teatterimuseo.fi tai lomakkeella (http://www.teatterimuseo.fi/fi/Varaa-tyopaja)

Tutustu myös Teatterimuseon muihin työpajoihin!

Yhteyshenkilö

Milla Kortemaa

Tapahtumanjärjestäjä

Teatterimuseo

Teatterimuseo tarjoaa tietoa, oivalluksia, iloa ja viihdettä. Elämyksellisissä näyttelyissä kävijät voivat itse testata taitojaan teatterin eri osa-alueilla. Ohjelmistossa on lukuisia erilaisia näyttelyihin ja esittävien taiteiden eri puoliin johdattavia työpajoja. Pajoissa ja kiertokäynneillä painotetaan kävijöiden omaa tekemistä ja annetaan avaimia esittävien taiteiden ja teatterin ilmaisutapojen ymmärtämiseen. Työpajoja ja opetusta järjestetään kaiken ikäisille. Teatterimuseo on remontissa syksyllä 2021. Museo avataan yleisölle 3.11.2021.

Aika ja paikka

Lataa kalenteriisi Ke 3.11.2021 - La 31.12.2022 Lataa kalenteriisi
Teatterimuseo
Kaapelitehdas, Tallberginkatu 1 G, 00180 Helsinki
    

Tietoa

Kieli
Tapahtumatyyppi
Hintatiedot
Pajan kesto 60 minuuttia, 80 €. (Viikonloppuisin kaksinkertaiset hinnat.)
Kesto
60min