Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

Sarjakuvakeskuksen kurssi-ilmoittautuminen

SYKSY 2020
La 19.9. – La 21.11.2020
Sarjakuvakeskuksen kurssi-ilmoittautuminen
Taiteilija: Kati Vuopala

(English below)

Hei kaikki. Kokka kohti parempaa tulevaisuutta ja peukut pystyyn, että tämä tilanne päättyy mahdollisimman pian. Kurssi-ilmoittautuminen on nyt auki. Syksylle luvassa pidempään jatkuneiden kurssien lisäksi monia aivan uusia yllätyksiä ja kesälle on tarjolla laadukkaita etäkursseja. Kurssitarjonta kattaa tuttuun tapaan kaikki ikäryhmät ja lähtötasot. Tervetuloa mukaan ja pysykää terveinä <3

Kurssilista ja ilmoittautuminen

https://sarjakuvakeskus.fi/kurssit

****

Hello. Thumbs up for brighter future and hopefully this situation is over as soon as possible. Enrollment to our courses is now open. Old courses continue during autumn and there is also some brand new surprises. For summer we have first rate e-courses. We have courses for beginners and pros from all ages. Welcome and stay healthy <3

Course list and registration

https://sarjakuvakeskus.fi/kurssit

*Sarjakuvakeskus seuraa tiivisti kuntien, THL:n ja Valtioneuvoston suosituksia ja ohjeita harrastustoiminnan järjestämisestä koronavirukseen liittyen. Mikäli tilanne on vielä kursien alkaessa sellainen, ettei kontaktiopetus ole mahdollista, niin Sarjakuvakeskuksen kurssit siirtyvät etäopetukseen. Peruutuskäytännöt pysyvät samoina kuin ennen.

Tapahtumanjärjestäjä

Sarjakuvakeskus / Suomen sarjakuvaseura ry

Sarjakuvaopetusta, tapahtumia ja koulutusta yksilöille, yhteisöille, opettajille jne. Sarjakuva on tehokas matalan kynnyksen väline erilaisten asioiden omaksumisen ja itseilmaisun tueksi. Sarjakuvakeskuksella on kattava opettajaverkosto ja se järjestää räätälöityjä pajoja toiveiden mukaan, joko omissa tiloissa Helsingin Kalliossa tai muualla.

Aika ja paikka

Lataa kalenteriisi La 19.9.2020 11:00 - La 21.11.2020 15:00Lataa kalenteriisi
Sarjakuvakeskus
Porthaninkatu 9, 00530 Helsinki
    

Tietoa

Kulttuurinala
Laaja-alainen osaaminen
Kieli
Tapahtumatyyppi
Hintatiedot
Kurssimaksu lasten ja nuorten kursseilla: 115 € /80 € (alennus Sarjakuvaseura ry:n ja Sarjakuvantekijät ry:n jäsenille.) Sisarusalennus on 25 % (ensimmäinen sisarus maksaa normaalin maksun, muut saavat 25 %:n alennuksen) Huomen Vuosaaren ja Karakallion kurssit hieman halvemmat.