Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

Annantalon taidekasvatuspaketit päiväkodeille

Pe 4.9. – Pe 11.12.2020
Annantalon taidekasvatuspaketit päiväkodeille
Taiteilija: Anna Seppälä
KAIKKI KURSSIAJAT ON LOPPUUNVARATTU. Syksyllä 2020 Annantalo tarjoaa taidekasvatuspaketteja päiväkodeille osana taidekasvatuksen kehittämisprojektia. Taidekasvatuspaketit on suunnattu 4-5-vuotiaille ja eskareille. Osallistuvan ryhmän maksimikoko on 20 lasta ja ryhmän kaikki aikuiset osallistuvat opetukseen. 

Näiden taidekasvatuspakettien tarkoituksena on kokeilla toteuttamisen eri variaatioita: erilaisia ajankohtia, kestoja ja kolmen taideaineen erilaisia yhdistelmiä.

Taidekasvatuspaketteja on kolmen, kahden ja yhden opetuskerran kokonaisuuksina. Syksyn aikana mukana on kolme eri taideainetta; kuvataide, draama ja sirkus. Päiväkotiryhmät osallistuvat valintansa mukaan joko yhden taideaineen opetukseen (syventävä), kahden taideaineen opetukseen (karuselli) tai kolmen taideaineen opetukseen (karuselli). Syventävien pakettien taideainetta ei voi valita ja se ilmoitetaan ryhmälle erillisellä sähköpostilla. Samoin kahden kerran karuselli-pakettien taideaineet ilmoitetaan ryhmille. Kolmen taideaineen karuselli-paketeissa ryhmä osallistuu automaattisest kaikkiin taideaineisiin eri kerroilla.

Ryhmät ilmoittautuvat itselleen sopivimpaan kokonaisuuteen. Eri aikatauluvaihtoehdoilla pyrimme mahdollistamaan osallistumisen myös kauempaa tuleville ryhmille. Ryhmä voi ilmoittautua vain yhteen kokonaisuuteen. HUOM! Huomioithan varatessasi pakettien erilaiset kestot ja aloitusajat!

Merkitsethän ilmoittautumisessa osallistujamäärään ryhmän lasten lukumäärän. Ryhmän mukana tulevien aikuisten määrän voi merkitä ilmoittautumislomakkeen lisätietoihin.

Yhteyshenkilö

Roi Ruuskanen
0445229253

Tapahtumanjärjestäjä

Annantalo

Annantalo on lasten ja nuorten taide- ja kulttuurikeskus.

Aika ja paikka

Lataa kalenteriisi Pe 4.9.2020 - Pe 11.12.2020 Lataa kalenteriisi
Annantalo
Annankatu 30, 00100 Helsinki

Varaaminen

    

Tietoa

Ensisijainen kohderyhmä
Kieli
Tapahtumatyyppi