Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

HAMin taidehetket verkossa!

Ke 15.4.2020 – To 15.4.2021
HAM_taidehetki
Kuvaaja: HAM
Taidehetkissä rohkaistaan taiteen tekemiseen yksinkertaisten harjoitusten kautta. Taidehetket soveltuvat sekä päiväkodin tai koulun arkeen että etäopetuksen tueksi.

Taidehetkissä rohkaistaan taiteen tekemiseen kouluissa ja kotona pienten taideharjoitusten kautta. Alle 10 minuutin videoilla esitellään taidetehtäviä, joissa hyödynnetään erilaisia tekniikoita ja materiaaleja. Ennakko-osaamista ei tarvita! Käytettävät materiaalit ovat monipuolisia, mutta helposti saatavilla. Taidehetket soveltuvat kaikenikäisille sekä yksin että yhdessä tehtäväksi.

Taidehetkiin on tarjolla tekstitys suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi.

Yhteyshenkilö

Sonja Taimiaho

Tapahtumanjärjestäjä

HAM Helsingin taidemuseo

HAM pitää huolta helsinkiläisten omasta taidekokoelmasta, johon kuuluu yli 9000 teosta. Lähes puolet kokoelmasta on kaupunkilaisten ilona puistoissa, kaduilla, virastoissa, terveysasemilla, kouluissa ja kirjastoissa. Tennispalatsiin keskittyvissä näyttelyissään HAM tuo esille modernia taidetta ja nykytaidetta. Sisäänpääsy HAMiin on aina maksuton alle 18-vuotiaille. Myös opetusryhmän mukana tulevat opettajat ja avustajat pääsevät maksutta sisään. Tarjoamme näyttelyihin liittyen oppimateriaaleja. Päiväkodit ja koulut voivat varata näyttelyihin liittyvän opastuksen hintaan 25 € ja taidepajan hintaan 35 €.

Aika ja paikka

Lataa kalenteriisi Ke 15.4.2020 - To 15.4.2021 Lataa kalenteriisi
HAM Helsingin taidemuseo
Eteläinen rautatiekatu 8, 00100 Helsinki www.hamhelsinki.fi