Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

VALOKUVASTA ETÄOPETUKSEN TUEKSI

TEHTÄVIÄ, MATERIAALEJA JA DIGITAALISIA AINEISTOJA
To 18.2. – Pe 31.12.2021
Kuva: Hannele Rantala, sarjasta Natasha (Päivä 11-vuotiaan neuvostokoululaisen elämästä), 1986. Suomen valokuvataiteen museo D2004:121/9
Kuvaaja: Hannele Rantala, työ: sarjasta Natashan päivä, 1986, taiteilija: Hannele Rantala
Valokuvataiteen museon Etäopetuksen tueksi -sivulta löydät mm. valokuvaleikkejä, omakuvaan ja valokuvataiteeseen liittyviä tehtäviä sekä lukuisia linkkejä erilaisiin valokuvaan liittyviin aineistoihin!

Hei opettaja! Olemme koonneet yhteen Valokuvataiteen museon verkkosivuille kokoelmiin ja valokuvaan liittyviä tehtäviä ja aineistoja etäopetuksen tueksi. Löydät Etäopetuksen tueksi -sivulta eri ikäryhmille suunnattuja tehtäväaihioita sekä linkkejä mm. museon podcast-sivulle, mobiilipeleihin, näyttelykohtaisiin tehtävämateriaaleihin, videoihin sekä vapaasti katsottavissa ja käytettävissä oleviin kuva-aineistoihin.

ETÄOPETUKSEN TUEKSI -sivulle löydät täältä:

https://www.valokuvataiteenmuseo.fi/fi/etaopetuksen-tueksi

Yhteyshenkilö

Nanna Saarhelo, museolehtori

Tapahtumanjärjestäjä

Suomen valokuvataiteen museo

Suomen valokuvataiteen museo on valtakunnallinen valokuvan erikoismuseo, jonka näyttelyt esittelevät monipuolisesti valokuvan ja visuaalisen kulttuurin eri osa-alueita ja historiaa. Taidevalokuvan lisäksi näyttelysisällöissä painottuvat myös uutiskuva ja mainoskuva. Näyttelyihin liittyvät opastukset, työpajat, taiteilijatapaamiset ja luennot tutustuttavat kaikenikäisiä valokuvauksen nykypäivään ja historiaan. Museo sijaitsee Helsingissä kahdessa eri toimipisteessä. Kaapelitehtaan tiloissa on näyttelysalien lisäksi kokoelma- ja toimistotiloja, Kämp Galleriassa Mikonkadulla sijaitsee museon uusi K1 -näyttelytila.

Aika ja paikka

Lataa kalenteriisi To 18.2.2021 10:00 - Pe 31.12.2021 23:00Lataa kalenteriisi
K1 näyttelytila
Kämp Galleria