Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

VALOKUVASTA ETÄOPETUKSEN TUEKSI

TEHTÄVIÄ, MATERIAALEJA JA DIGITAALISIA AINEISTOJA
To 23.4. – To 31.12.2020
Kuva: Hannele Rantala, sarjasta Natasha (Päivä 11-vuotiaan neuvostokoululaisen elämästä), 1986. Suomen valokuvataiteen museo D2004:121/9
Kuvaaja: Hannele Rantala, työ: sarjasta Natashan päivä, 1986, taiteilija: Hannele Rantala
Valokuvataiteen museon Etäopetuksen tueksi -sivulta löydät mm. valokuvaleikkejä, omakuvaan ja valokuvataiteeseen liittyviä tehtäviä sekä lukuisia linkkejä erilaisiin valokuvaan liittyviin aineistoihin!

Hei opettaja! Olemme koonneet yhteen Valokuvataiteen museon verkkosivuille kokoelmiin ja valokuvaan liittyviä tehtäviä ja aineistoja etäopetuksen tueksi. Löydät Etäopetuksen tueksi -sivulta eri ikäryhmille suunnattuja tehtäväaihioita sekä linkkejä mm. museon podcast-sivulle, mobiilipeleihin, näyttelykohtaisiin tehtävämateriaaleihin, videoihin sekä vapaasti katsottavissa ja käytettävissä oleviin kuva-aineistoihin.

ETÄOPETUKSEN TUEKSI -sivulle löydät täältä:
https://www.valokuvataiteenmuseo.fi/fi/etaopetuksen-tueksi

Yhteyshenkilö

Kastehelmi Korpijaakko
050 5775742

Tapahtumanjärjestäjä

Suomen valokuvataiteen museo

Suomen valokuvataiteen museo on valtakunnallinen valokuvan erikoismuseo Kaapelitehtaalla Helsingissä, jonka näyttelyt esittelevät monipuolisesti valokuvan ja visuaalisen kulttuurin eri osa-alueita ja historiaa. Taidevalokuvan lisäksi näyttelysisällöissä painottuvat myös uutiskuva ja mainoskuva. Näyttelyihin liittyvät opastukset, työpajat, taiteilijatapaamiset ja luennot tutustuttavat kaikenikäisiä valokuvauksen nykypäivään ja historiaan.

Aika ja paikka

Lataa kalenteriisi To 23.4.2020 10:00 - To 31.12.2020 23:00Lataa kalenteriisi
Suomen valokuvataiteen museo
Kaapelitehdas, Tallberginkatu 1 G, 00180 Helsinki