Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

Etäopetusmateriaalia kouluille

luoviin hetkiin poikkeusoloissa
Ke 1.4. – Su 31.5.2020
EMMA museo
Kuvaaja: Ari Karttunen/EMMA
Hei opettaja! Tältä sivulta löydät materiaalia ja tehtäviä etäopetuksen tueksi sekä omaan oppiaineeseen sovellettavaksi.

Tehtävissä hyödynnetään EMMAn tuottamia taiteilijahaastatteluja ja kuvia taideteoksista. Alussa on kysymyksiä ja tehtäviä, jotka sopivat minkä tahansa taiteilijahaastattelun oheen. Sitä seuraa taiteilijakohtainen osio, jossa tehtävät perustuvat juuri kyseiseen teokseen tai taiteilijahaastatteluun. Tehtäviä voi soveltaa kaiken ikäisille. Loppuosan videoissa on tehtäviä ikäryhmäsuosituksen mukaisesti.

https://emmamuseum.fi/opettajille/etaopetusmateriaali-kouluille/

Yhteyshenkilö

EMMAn asiakaspalvelu ma–pe 10–14
043 827 0941

Tapahtumanjärjestäjä

EMMA-Espoon modernin taiteen museo

EMMA - Espoon modernin taiteen museo on yksi Suomen keskeisimmistä taidemuseoista. Espoon Tapiolassa sijaitsevan EMMAn kokoelma- ja näyttelytoiminta profiloituu kotimaiseen ja kansainväliseen modernismiin, nykytaiteeseen sekä designiin. Arkkitehtonisesti vaikuttavassa professori Aarno Ruusuvuoren suunnittelemassa WeeGee-talossa sijaitsevat EMMAn näyttelytilat ovat pinta-alaltaan Suomen suurimmat. Puhdaslinjainen moderni arkkitehtuuri tukee EMMAn, Saastamoisen säätiön ja Tapio Wirkkala Rut Bryk säätiön kokoelmien sekä vaihtuvien näyttelyiden kokemuksellista esittämistä.

Aika ja paikka

Lataa kalenteriisi Ke 1.4.2020 12:00 - Su 31.5.2020 12:00Lataa kalenteriisi
EMMA - Espoon modernin taiteen museo
Ahertajantie 5, 02100, Espoo