Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

Ville ja Valle – UMO Helsingin lastenkonsertti

Sol. Vesa-Matti Loiri, Johanna Försti & Gracias
Ma 6.4. – To 31.12.2020
Vesa-Matti Loiri
Ville ja Valle on värikäs lastenmusiikkiproduktio, joka perustuu lastenlevyklassikkoon Muusa ja Ruusa vuodelta 1972. Huikean hauskan lastenkonsertin solisteina ovat Vesa-Matti Loiri, Johanna Försti ja Gracias. Taltiointi on Kulttuuritalon konsertista 5.10.2013.

Ville ja Valle -konsertti sisältää uusia versioita Kirsi Kunnaksen lyriikoihin sävelletyistä vanhoista suosikkilauluista kuten Jussin Talo, Mistä on pienet pojat tehty sekä Muusa ja Ruusa. Mukana myös aivan uusia kappaleita sanoittajilta Timo Kiiskinen, Mikko Perkoila ja Juha Itkonen. Kaikki sävellykset ovat Eero Koivistoisen käsialaa.

Yleisötyötehtävä:

Lisäpuuhana voi tutustua jazzin ja big band -musiikin historiaan ja käsitteistöön hauskan UMO Helsingin verkko-sarjakuvan avulla, joka löytyy erillisenä UMOn tapahtumana ja oppimateriaalina Kultuksesta.

Yhteyshenkilö

Valtteri Pokela
0445125578

Tapahtumanjärjestäjä

UMO Helsinki Jazz Orchestra

UMO Helsinki Jazz Orchestra on jazzin ja rytmimusiikin alalla ammattimaisesti toimiva orkesteri, jonka 16-henkinen kokoonpano tekee 80 konserttia vuodessa ympäri Suomen. Orkesterin ohjelmisto ulottuu aina jazzista souliin ja klassiseen musiikkiin – yhdistäen yllätyksellisesti vanhaa ja uuttaa ennen kokemattomalla tavalla. Ohjelmaa tuotetaan laajasti aina lapsista seniori-ikäisten makuun. Yleisötyön osuus toiminnastamme on lähes puolet.

Aika ja paikka

Lataa kalenteriisi Ma 6.4.2020 09:00 - To 31.12.2020 17:00Lataa kalenteriisi