Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

Konserttikeskuksen etäkonsertit

Etäopetusmateriaaliksi tai sisällöksi koulupäivään
Pe 20.3. – To 30.4.2020
Pikku Papun Orkesteri
Kuvaaja: Aapo Huhta, työ: Pikku Papun Orkesteri
Konserttikeskus on vienyt elävän musiikin ilosanomaa lapsille ja nuorille kouluihin ja päiväkoteihin jo lähes 60 vuotta. Koemme tämän tärkeäksi tehtäväksi myös näinä poikkeuksellisina aikoina. Etäkonserttien avulla pystymme paitsi tarjoamaan sisältöä tässä poikkeustilanteessa, myös tukemaan ohjelmistossa olevia taiteilijoitamme, joilta on juuri peruuntunut suurin osa kevään töistä. Etäkonsertin voi katsoa livenä silloin kun se lähetetään alla näkyvän ohjelmiston mukaisesti, tai taltioituna sisältönä omaan toimintaan sopivana ajankohtana. Yksi konsertti kestää noin 40 minuuttia.

Konserttikeskuksen etäkonsertit lähetetään koulujen ja päiväkotien käyttöön Konserttikeskuksen Youtube-kanavalla. Konsertit ovat maksuttomia, mutta toivomme, että konserttilinkin ryhmäkäytöstä maksettaisiin (100€/ryhmä tai 300€/koko kunnan yksiköt). Lisätietoa tästä löytyy Konserttikeskuksen nettisivuilta.

Etäkonsertit (konserttilista päivittyy):
Pe 20.3. klo 14 Pikku Papun Orkesteri
Kohderyhmä: päiväkoti, alakoulu

Ma 23.3. klo 14 Ville Karttunen
Kohderyhmä: päiväkoti, alakoulu

Ti 24.3. klo 14 Jussi Makkonen & Nazig Azezian: Lintu Sininen (Sibelius mausteilla)
Kohderyhmä: päiväkoti, alakoulu

Pe 27.3. klo 14 Siina & Taikaradio
Kohderyhmä: päiväkoti, alakoulu 1.-3. lk

Ma 30.3. klo 14 Tuubakimalainen
Kohderyhmä: päiväkoti

Ti 31.3. klo 14 Höpinätötterö
Kohderyhmä: esikoulu, alakoulu 1.-3. lk

Pe 3.4. klo 14 Juurikadun orkesteri
Kohderyhmä: päiväkoti, alakoulu

Kaikki konsertit ovat katsottavissa myös jälkikäteen ja nähtävissä myös Konserttikeskuksen Facebook-sivulla, jotta myös kaikilla perheillä olisi tulotasosta huolimatta mahdollisuus nauttia näistä konserteista.

Myös yksityishenkilöillä on mahdollisuus tukea esiintyjiämme osallistumalla Mesenaatti.me -sivuilla julkistettuun ELÄVÄÄ MUSIIKKIA LAPSILLE JA NUORILLE NYT JA TULEVAISUUDESSA -kampanjaan. Kampanjan tuotot ohjataan osaksi esiintyjien palkkioita.

Musiikilla on todistetusti hyvinvointia lisäävä vaikutus, joten toivottavasti olemme sankoin joukoin mahdollistamassa elävää musiikkia lapsille ja nuorille myös nyt.

Yhteyshenkilö

Ville Kekäläinen
0503441580

Tapahtumanjärjestäjä

Konserttikeskus ry

Konserttikeskus ry on Suomen merkittävin koulu- ja päiväkotikonserttien järjestäjä. Marraskuussa 1963 perustettu yhdistyksemme järjestää vuosittain 1200-1500 konserttia ja musiikkityöpajaa kouluihin ja päiväkoteihin eri puolilla Suomea yhteistyössä paikallisten järjestäjien kanssa. Kuluneina vuosikymmeninä olemme tavoittaneet jo noin 5 miljoonaa nuorta kuulijaa. Toimintaamme tukevat opetus- ja kulttuuriministeriö sekä Musiikin edistämissäätiö (MES). Toimintamme tarkoituksena on tuoda elävää musiikkia mahdollisimman monien lasten ja nuorten kuultavaksi täydentäen samalla koulujen musiikkikasvatusta. Haluamme jakaa musiikin iloa ja elämyksiä kautta maan ja tarjota inspiroivia hetkiä keskelle päiväkotien ja koulujen arjen aherrusta.

Aika ja paikka

Lataa kalenteriisi Pe 20.3.2020 14:00 - To 30.4.2020 14:00Lataa kalenteriisi
Konserttikeskuksen Facebook & Youtube