Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

Blind Gut Company: Kuin kala puussa

Livestriimi
Ti 31.3. – To 2.4.2020
Kuin kala puussa kuva
Lapsille on luvassa aamupäiväpuuhaa, kun Vantaa-kanavalta lähetetään livestriimauksena tiistaina 31. maaliskuuta klo 10 Blind Gut Companyn Kuin kala puussa -sirkusesitys.

Kuin kala puussa -esitys on suunnattu 3-8-vuotialle ja se kertoo kolmesta kaveruksesta, joiden elämä on täynnä kommelluksia ja oivalluksia. Yksi heistä on hajamielinen tavaroiden pyörittelijä, toinen edestakaisin säntäilevä kiipeilijä ja kolmas tasapainossa elävä haaveilija. Kaverusten yhteistyö ei aina ole helppoa, sillä usein he pyrkivät samaan päämäärään aivan eri keinoin. Kuten sinä hauskana päivänä, kun he päättävät rakentaa oudon härvelin, kukin omalla tyylillään tietenkin. Luvassa on niin nuorallatanssia, esinemanipulaatiota kuin ilma-akrobatiaakin.

Esityksestä tehdään myös tallenne, joka on katsottavissa Vantaa-kanavalla kahden päivän ajan.

Blind Gut Company on kokeilunhaluinen ja kyseenalaistava nykysirkusryhmä, jonka aktiivisen ytimen muodostavat sirkustaiteilijat Inga Björn, Saana Peura ja Tuomas Vuorinen sekä tuottaja Salla Kurronen.

Tapahtumanjärjestäjä

Kulttuuritalo Martinus

Kulttuuritalo Martinus tarjoaa ajanmukaiset ja viihtyisät puitteet erilaisille tilaisuuksille. Vantaan kulttuuripalvelut ja useat yhteistyökumppanit järjestävät kulttuurielämyksiä kaikenikäisille. Voit nauttia niin klassisesta musiikista, jazzista ja iskelmäkonserteista kuin tanssi-, stand up- ja teatteriesityksistäkin.

Aika ja paikka

Lataa kalenteriisi Ti 31.3.2020 10:00 - To 2.4.2020 23:59Lataa kalenteriisi
Kulttuuritalo Martinus
Martinlaaksontie 36, 01620 Helsinki
    

Tietoa

Ensisijainen kohderyhmä
Kieli
Tapahtumatyyppi
Kesto
35min