Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

KAIKKI KOTONA - päiväkodeille

Näyttelykäynti ja työpaja
Pe 13.3. – Pe 8.5.2020
Anna Seppälä
Taiteilija: Anna Seppälä
Suunnattu viskareille ja eskareille. Vierailun alkamisen ajankohta voidaan sopia joustavasti klo 9.30 ja 10.00 välille. Näyttelykäynti ja työpaja kestävät maksimissaan 1h 15 min

Kenen koti tämä on?

Tervetuloa kylään Annantalolle! Nyt menemme Annantalon sisälle ilmestyneeseen kotiin, joka sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa. Pääsemme vierailijoiksi tähän kotiin ja tutkimaan rauhassa mitä kaikkea kodista löytyy. Kukaan ei nimittäin ole kotona! Availlaan laatikoita, istutaan sohvalle. Onko kukaan kastellut kukkia? Pitäisikö täällä siivota, entä onko jääkaapissa mitään? Mitä kaikkea voisi tehdä kodissa, jonka asukas ei ole paikalla. Yritämmekö tutkia kotia niin salaa, ettei kukaan huomaa meidän vierailua?

Mitä kodista löytyy?

Makuuhuoneessa on seinillä taiteilija Anna Seppälän piirroksia ja maalauksia. Niissä kaikissa on mukana hänen poikansa Asko, joko niin, että kuva esittää Askoa tai Asko on osallistunut kuvan tekemiseen.

Makuuhuoneen nurkasta löytyy myös wc, jonka lavuaari, pönttö ja lääkekaappi sisältävät yllätyksiä.

Kodin toisessa tilassa on keittiö ja olohuone sekä eteinen. Annantalon oppilaiden teoksia voi löytää monesta paikasta, vaikkapa elävästä ryijystä seinällä. Kodissa on myös vaihtuvasti ammattitaiteilijoiden teoksia nähtävillä.

Mitä näyttelykäynti ja työpaja sisältävät

Tutustutaan näyttelyyn yhdessä tutkien. Näyttelykäynnin jälkeen pääsemme viereiseen kuvataideluokkaan tekemään pienien pieniä nukkeja. Olohuoneessa olevan nukkekodin asukkaat ovat samankokoisia kuin ne, jotka teemme. Nuket saa mukaansa ja niillä voi jatkaa leikkimistä päiväkodissa tai kotona. Nukeille voi rakentaa päiväkodissa pienistä pahvilaatikoista koteja, ja kodeista voisi muodostua kaupunkeja.

Yhteyshenkilö

Anne Rossi-Horto
0401628773

Tapahtumanjärjestäjä

Annantalo

Annantalo on lasten ja nuorten taide- ja kulttuurikeskus.

Aika ja paikka

Lataa kalenteriisi Pe 13.3.2020 09:30 - Pe 8.5.2020 09:50Lataa kalenteriisi
Annantalon taidekeskus
Annankatu 30

Varaaminen