Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

PERUTTU Virkataan koralleja!

Helsinki Biennaalin koululaispajat
Ti 31.3. – Ke 1.4.2020
Coral Forest at Lehigh University Arts Galleries (PA)
Kuvaaja: LUAG by Stephanie Veto, työ: Coral Forest , taiteilija: Margaret and Christine Wertheim and the IFF
Helsinki Biennaalin yhteisötaideteoksen koululaispajat. Koululaisille suunnatuissa taidepajoissa keskustellaan koralleista, luonnon katoavista ekosysteemeistä, sekä virkataan itse pieniä osia helsinkiläisten yhteiseen koralliriuttaan. Helsinki Satellite Reef on esillä Helsinki Biennaalissa 12.6.-27.9.2020.

Helsinki Satellite Reef on Helsinki Biennaaliin tuleva taideteos, joka luodaan yhdessä kaupunkilaisten kanssa virkkaamalla. Teos perustuu australialaissisarusten Margaret ja Christine Wertheimin the Crochet Coral Reef –projektiin. Se on yksi maailman suurimmista osallistavista tiede- ja taideprojekteista ja suuntaa yleisön huomion ilmastonmuutokseen ja maailman meriä uhkaavaan muoviroskaan.

Helsinki Biennaali on kansainvälinen kuvataidetapahtuma, joka tuo korkeatasoisen nykytaiteen merelliseen Helsinkiin. Ensimmäinen Helsinki Biennaali järjestetään 12.6.-27.9.2020 Vallisaaren ainutlaatuisessa ympäristössä.

Soveltuu kaikenikäisille. Pajoissa käytetään kierrätysmateriaalia.

Kerrothan pajavarauksen yhteydessä lisätietokohdassa lyhyesti osallistuvan oppilasryhmän aiemmasta virkkauskokemuksesta.

Työpajan ohjaajana taideohjaaja Peppe Bergström. Paja voidaan järjestää suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi.

Yhteyshenkilö

Helinä Lillqvist
09 310 26423

Tapahtumanjärjestäjä

Malmitalo

Virkeä kulttuuritalo Koillis-Helsingissä.

Aika ja paikka

Malmitalo
Ala-Malmin tori 1, 00700 Helsinki

Varaaminen