Museum of Becoming

Pe 3.4. – Su 16.8.2020
Museum_of_Becoming
Kuvaaja: Terike Haapoja
Laura Gustafssonin ja Terike Haapojan näyttelyssä etsitään uudenlaista tapaa olla ihmisenä maailmassa.

Opastuksella tutustumme Laura Gustafssonin ja Terike Haapojan näyttelyyn, jossa tutkitaan uudenlaisia tapoja ajatella ihmistä ja tämän suhdetta ympäristöön, toisiin lajeihin ja tulevaisuuteen. Suurikokoisista installaatioista rakentuvan näyttelyn pääteemoja ovat ihmisen suhde eläimeen, ihmisyyden hauraus sekä uudet tavat olla ihmisenä maailmassa.

Tarjoamme näyttelyyn oppimateriaalin.
Näyttelyyn on tilattavissa opastus hintaan 25 €. Näyttelyyn liittyvän opastuksen tai taidepajan varanneet ryhmät saavat näyttelyyn liittyvän oppimateriaalin painettuna. Muille ryhmille oppimateriaali on tarjolla sähköisenä versiona HAMin nettisivuilla Opi ja opeta -osiossa.

Näyttely on osa Helsinki Biennaalin ohjelmistoa.

Yhteyshenkilö

(09) 310 87003 ma–to klo 9–12 ja 13–15

Tapahtumanjärjestäjä

HAM Helsingin taidemuseo

HAM pitää huolta helsinkiläisten omasta taidekokoelmasta, johon kuuluu yli 9000 teosta. Lähes puolet kokoelmasta on kaupunkilaisten ilona puistoissa, kaduilla, virastoissa, terveysasemilla, kouluissa ja kirjastoissa. Tennispalatsiin keskittyvissä näyttelyissään HAM tuo esille modernia taidetta ja nykytaidetta. Sisäänpääsy HAMiin on aina maksuton alle 18-vuotiaille. Myös opetusryhmän mukana tulevat opettajat ja avustajat pääsevät maksutta sisään. Tarjoamme näyttelyihin liittyen oppimateriaaleja. Päiväkodit ja koulut voivat varata näyttelyihin liittyvän opastuksen hintaan 25 € ja taidepajan hintaan 35 €.

Aika ja paikka

Lataa kalenteriisi Pe 3.4.2020 11:00 - Su 16.8.2020 19:00Lataa kalenteriisi
HAM Helsingin taidemuseo
Eteläinen rautatiekatu 8, 00100 Helsinki www.hamhelsinki.fi