Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

Kaikki kotona -näyttely

To 6.2. – To 14.5.2020
Kaikki kotona -näyttely
Taiteilija: Anna Seppälä
Näyttely avaa perheiden ja arjen moninaisuutta kävijöilleen taiteen ja kaikille avoimien tapahtumien keinoin. Näyttelyn ja esitysten lähtökohta ja sisällön ydin on lasten, nuorten ja aikuisten yhdessä tekeminen, taide ja leikillisyys, ja niiden tarjoamat keinot käsitellä vaikeitakin asioita.

Aivan arkiset asiat ovat osa kotia, pyykkipäivä tai siivoushetki kuuluvat jokaiseen kotiin. Kaikki kotona -näyttelyssä voikin osallistua moneen arjen askareeseen. Myös arjen katkaisevat juhla- ja merkkipäivät ovat oleellinen osa näyttelyn ohjelmaa: tapahtumapäivien sarja kokoaa lapset ja perheet yhteen perinteisten ja aivan uusien, taideryhmissä kehitettyjen juhlapäivien viettoon.
Koko näyttelyn ajan ”makuuhuoneessa” esillä on Anna Seppälän maalauksia sekä hänen yhdessä lapsensa kanssa tuottamat teokset. Näyttelyssä vierailevat teoksillaan myös nykytaiteilijat Pauliina Turakka-Purhonen, Lauri Ahtinen sekä Oliver Whitehead.

Kaikki kotona- näyttelyn teemojen käsittelyä voi jatkaa pohtimalla seuraavia; mitkä ovat tärkeimmät asiat kodissasi? Mitä uusia ajatuksia kodista ja perheestä näyttelykäynti herätti? Minkälaisia asioita erilaiset perheet tekevät yhdessä?

Näyttely elää, muuttuu ja kehittyy Annantalon taideryhmien panoksella. Näyttelyyn ja sen lukuisiin oheistapahtumiin on vapaa pääsy, mutta kasvattajille suunnattuihin seminaareihin on ilmoittautuminen.

Näyttelytyöryhmä: sisällöntuottaja Miila Vainio, Annantalon vastaava kuvataideopettaja Erja Mehto, kultturituottaja Anna Puhakka

Yhteyshenkilö

Anna Puhakka
0403345227

Tapahtumanjärjestäjä

Annantalo

Annantalo on lasten ja nuorten taide- ja kulttuurikeskus.

Aika ja paikka

Lataa kalenteriisi To 6.2.2020 - To 14.5.2020 Lataa kalenteriisi
Annantalo
Annankatu 30