Palveluksessanne!-näyttely

Ti 1.1.2013 – Pe 28.5.2021
Yleisnäkymä. Hotelli- ja ravintolamuseon näyttely.
Kuvaaja: Hanne Granberg
Moniaistisessa ja toiminnallisessa Palveluksessanne!-näyttelyssä voi tehdä matkan suomalaisen ruokailun ja matkailun historiaan, tutustua työntekijöiden arkeen, asettua asiakkaan rooliin ja viihtyä musiikin parissa.

Hotelli- ja ravintolamuseon Palveluksessanne!-näyttelyssä pääset kurkistamaan kulissien taakse ja näet vilauksen hotelli- ja ravintola-alan työntekijöiden arkisesta aherruksesta, olipa työpisteenä sitten ravintolan sisäänkäynti, hotellin vastaanotto, keittiö tai sali.

Näyttelyssä on myös aina ruoka-aika! Tutuiksi tulevat muun muassa suomalaisen ruokapöydän ja ravintolaruoan eriaikojen uutuudet ja suosikit. Tuoksujen ja hajuaistin avulla voi tutustua muun muassa mausteiden ja yrttien maailmaan.

Yleisön joukosta voi nousta hetkeksi tähtiesiintyjäksi tarttumalla karaokemikkiin. Tanssilattialla saa tanssahdella menneiden vuosikymmenten suosikkimusiikin tahtiin.

Palveluksessanne! -näyttelyyn liittyy erilaisia opastuksia, toiminnallisia työpajoja ja tehtäväpaketteja.

Opastusten kesto noin 45 min.

Opastuskielet: suomi, ruotsi, englanti.

Yhteyshenkilö

044 747 4109

Tapahtumanjärjestäjä

Hotelli- ja ravintolamuseo

Hotelli- ja ravintolamuseo on suomalaisen ruoka- ja juomakulttuurin erikoismuseo Helsingin Kaapelitehtaalla.

Aika ja paikka

Lataa kalenteriisi Ti 1.1.2013 - Pe 28.5.2021 Lataa kalenteriisi
Hotelli- ja ravintolamuseo
Tallberginkatu 1 G
    

Tietoa

Ensisijainen kohderyhmä
Tapahtumatyyppi
Hintatiedot
5 € (opiskelijat, eläkeläiset), 10 € (aikuiset). Alle 15-vuotiaat ilmaiseksi. Opastus ja työpajamaksut oppilaitoksilta arkisin 75 € / ryhmä (sis. pääsymaksut). Ryhmäkoko max. 20 henkilöä. Opastukset ja ryhmäkäynnit varattava etukäteen.