Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

Etnosoi! -koulukonserttikiertue

Karaka-Tum & Global Choir
Ma 27. – To 30.4.2020
Karaka-Tum & Global Choir
Kuvaaja: Kalle Kallio
Konserttikeskuksen tavoitteena on tuoda korkeatasoista elävää musiikkia mahdollisimman monen lapsen ja nuoren kuultavaksi täydentäen samalla koulujen musiikinopetusta. Etnosoi! -koulukonserttikiertue on tilattavissa kouluille viikolla 18 pääkaupunkiseudulla.

Konserttikeskus toteuttaa yhteistyössä Sibelius-Akatemian maailmanmusiikin koulutusohjelman ja Etnosoi! -festivaalin kanssa koulukonserttikiertueen. Karaka-Tum & Globar Choir on tilattavissa pääkaupunkiseudun kouluihin viikolla 18. Sibelius-Akatemian Global Music -ohjelma pyrkii edistämään musiikin ja taiteen kautta kulttuurien välistä yhteistyötä. Kansainvälisen monihenkisen yhtyeen esittämä dynaaminen konsertti on täynnä kulttuurin monimuotoisuudesta inspiroituneita vuorovaikutteisia hetkiä ja innovatiivista uutta musiikkia.

Yhteyshenkilö

Tuottaja Seija Pakarinen
050 306 2211

Tapahtumanjärjestäjä

Konserttikeskus ry

Konserttikeskus ry on Suomen merkittävin koulu- ja päiväkotikonserttien järjestäjä. Marraskuussa 1963 perustettu yhdistyksemme järjestää vuosittain 1200-1500 konserttia ja musiikkityöpajaa kouluihin ja päiväkoteihin eri puolilla Suomea yhteistyössä paikallisten järjestäjien kanssa. Kuluneina vuosikymmeninä olemme tavoittaneet jo noin 5 miljoonaa nuorta kuulijaa. Toimintaamme tukevat opetus- ja kulttuuriministeriö sekä Musiikin edistämissäätiö (MES). Toimintamme tarkoituksena on tuoda elävää musiikkia mahdollisimman monien lasten ja nuorten kuultavaksi täydentäen samalla koulujen musiikkikasvatusta. Haluamme jakaa musiikin iloa ja elämyksiä kautta maan ja tarjota inspiroivia hetkiä keskelle päiväkotien ja koulujen arjen aherrusta.

Aika ja paikka

Lataa kalenteriisi Ma 27.4.2020 08:00 - To 30.4.2020 15:00Lataa kalenteriisi
Koulun liikuntasali tai muu vastaava tila
    

Tietoa

Kieli
Hintatiedot
452€/konsertti (suositusyleisömäärä 150 oppilasta/konsertti).
Kesto
40min