Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

Opastus lapsille ja nuorille

Oppaan kanssa ryhmäsi saa taiteesta enemmän irti!
Ma 6.1. – Pe 18.12.2020
lasten opastus
Kuvaaja: Ari Karttunen
Lasten ja nuorten opastukset tukevat opetussuunnitelmaa ja laaja-alaisen osaamisen tavoitteita. Taide sopii erinomaisesti varhaiskasvatukseen ja oppiainerajat ylittävään ilmiöoppimiseen.

Opastus sopii päiväkodeille, esikouluille, ala- ja yläkouluille, lukioille ja toisen asteen kouluille. Opastuksen voi varata myös harrasteryhmille.

Opastuksella ryhmä pääsee elämyksellisesti osallistumaan. Tutustumme taiteeseen keskustellen ja yhdessä ihmetellen. Huomioimme opastuksen sisällössä ikäryhmän, esim. 4-8-vuotiaiden opastuksilla käytämme sadutusmenetelmää.

Opastuksen aikana kokeilemme kuvalukuharjoituksia, opitaan monilukutaitoa, itseilmaisua sekä tunne- ja vuorovaikutustaitoja. Lisäksi tutustumme taiteen tekniikoihin ja historiaan. Vierailulla perehdytään myös museoon taiteen kotina ja museon toimintaan yleisemmin.

Taide taipuu moneksi! Tutustu EMMAn näyttelytarjontaan ja valitse ryhmällesi mieleinen näyttely tai näyttelyt. Kerro varauksen yhteydessä ryhmän kiinnostuksen kohteista ja tarpeista. Varaa opastus hyvissä ajoin etukäteen, kuitenkin viimeistään viikkoa aikaisemmin.

Opastuksen kesto on noin yhden tunnin. Suositeltava ryhmäkoko on 1-32 henkilöä. Mikäli ryhmänne on suurempi, voimme varata teille kaksi samanaikaista opastusta.

Tutustu ennen museovierailua Emman museovinkkeihin!

Tapahtumanjärjestäjä

EMMA-Espoon modernin taiteen museo

EMMA - Espoon modernin taiteen museo on yksi Suomen keskeisimmistä taidemuseoista. Espoon Tapiolassa sijaitsevan EMMAn kokoelma- ja näyttelytoiminta profiloituu kotimaiseen ja kansainväliseen modernismiin, nykytaiteeseen sekä designiin. Arkkitehtonisesti vaikuttavassa professori Aarno Ruusuvuoren suunnittelemassa WeeGee-talossa sijaitsevat EMMAn näyttelytilat ovat pinta-alaltaan Suomen suurimmat. Puhdaslinjainen moderni arkkitehtuuri tukee EMMAn, Saastamoisen säätiön ja Tapio Wirkkala Rut Bryk säätiön kokoelmien sekä vaihtuvien näyttelyiden kokemuksellista esittämistä.

Aika ja paikka

Lataa kalenteriisi Ma 6.1.2020 12:00 - Pe 18.12.2020 12:00Lataa kalenteriisi
EMMA - Espoon modernin taiteen museo
Ahertajantie 5, 02100, Espoo
    

Tietoa

Tapahtumatyyppi
Hintatiedot
0€ / päiväkoti- ja esikouluryhmät 40€ / muut kouluryhmä 110€ / viikonloppuisin
Kesto
60min