Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

Tarinataikurit

Vuorovaikutteisia kiertueteatteriesityksiä
Ke 8.1. – Su 31.5.2020
Tarintaikureiden improvisoidut esitykset
Kuvaaja: Antti Kalakivi
Tarinataikureiden ohjelmistossa on keväällä 2020 kolme esitystä: Soiva Seikkailu (musiikkiteatteriesitys), Tarinoiden Taikaa (ohjelmistomme alkuperäinen improvisaatioesitys) sekä Satutuokio (yhden esiintyjän vauhdikas vuorovaikutteinen satuesitys). Jokainen esityksemme sopii kaikenikäisille ja teemat muotoutuvat katsojien ikätasolle sopiviksi.

Tarinataikurit on kiertävä ammattiteatteriryhmä, joka tekee vuorovaikutteisia esityksiä kaikenikäisille. Pääkohderyhmämme ovat lapset, mutta ohjelmistomme sopii erinomaisesti myös aikuisille : esitystemme sisällöt syntyvät esitystilanteessa, yleisön toiveet huomioon ottaen.

Teemme laadukasta ja viihdyttävää teatteria, joka on ainutkertaisen vahvasti läsnäolevaa jokaisessa esityksessä. Mottomme on: ”Jokainen yleisö on erilainen, jokainen esitys on erilainen!”

Improvisaation avulla taiomme näyttämölle kokonaisen tarinoiden ja musiikin maailman! Tarinataikureiden tarinankerronta ei ole pelkästään verbaalista - ilmaisuumme kuuluu vahva fyysinen näyttelijäntyö ja musiikki.

Halutessanne voimme sisällyttää esitykseemme jotain etukäteen sovittua teemaa, jota esimerkiksi päiväkodissa tai koulussa käsitellään (kaveruus, kiusaaminen, ympäristö yms). Lisäksi esityksistämme on löydettävissä teatteri- ja musiikkipedagogisia välineitä jatkotyöskentelyä varten

Esityksemme ovat tilattavissa monenlaisiin tiloihin, luokkahuoneesta jumppasaliin, ilman erityisiä teknisiä vaatimuksia. Esitys on kestoltaan 20-45 min. tilaajan toiveen mukaan. Esityksen sisältö muodostuu katsojien ikäryhmän mukaan - oli kyseessä päiväkoti, peruskoulun ala- tai yläluokat, lukio tai aikuisyleisö.

Yhteyshenkilö

Jussi Ollila

Tapahtumanjärjestäjä

Tarinataikurit

Tarinataikurit on kiertävä ammattiteatteriryhmä, joka tekee improvisaatioon perustuvaa vuorovaikutteista teatteria. Esiinnymme tilauksesta mm. päiväkodeissa, kouluilla, kirjastoissa ja tapahtumissa.

Aika ja paikka

Lataa kalenteriisi Ke 8.1.2020 - Su 31.5.2020 Lataa kalenteriisi

Varaustiedustelu

    

Tietoa

Kieli
Tapahtumatyyppi
Hintatiedot
Esityksen hintaan vaikuttavat esityspaikan sijainti, ajankohta ja esitysten määrä (1-3 esitystä per päivä). Laskutamme jälkikäteen ja asiakkaalle sopimusvaiheessa ilmoitettu summa on lopullinen eli pitää sisällään esim. matkakustannuksemme.
Kesto
35min