Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

PERUUTETTU Elämä kädessä

Näytelmä nuorista ja tulevaisuuden yhteiskunnasta
To 26. – La 28.3.2020
Elämä kädessä -näytelmä
Kuvaaja: Erik Sahlström
Elämä kädessä on tarina kahden kulttuurin nuorten maailmasta. Se on matka, joka vie kohti aikuisuutta. Matkan aikana nuorten oma ääni vahvistuu ja he rakentavat yhteiskunnan uudestaan kestävämpien arvojen pohjalta. Millainen on tämän uuden sukupolven maailma, ja sen arvot ja unelmat paremmasta tulevaisuudesta?

Elämä kädessä on kertomus siitä, miten digitaaliseen aikaan syntyneet, kahden tai useamman kulttuurin välissä elävät, nuoret etsivät identiteettiään, juuriaan ja omaa paikkaansa yhteiskunnassa.

Näytelmässä kiteytyy ajatus, että nykyisen yhteiskuntamme rakenteet ja mallit eivät enää toimi, vaan nyt on rakennettava uusi tiedostavampi yhteiskunta ja maailma, jossa on tilaa kaikille ihmisille sekä myös halulle suojella maapalloa, joka on meidän ainoa kotimme.

Näytelmän käsikirjoitus perustuu nuorten omiin kokemuksiin, ajatuksiin ja teksteihin. Ohjaaja Birgit Tapaninen Baltzar on valmistanut sen yhdessä työryhmän kanssa.

Näytelmä sisältää laulua, tanssia ja puhedraamaa.

Yhteyshenkilö

Irma Marttinen
0503782463

Tapahtumanjärjestäjä

Yhteiset Lapsemme ry

Yhteiset Lapsemme ry on monikulttuuristen - ja maahanmuuttajalasten hyvinvointia ja oikeuksia edistävä kansalaisjärjestö.

Aika ja paikka

Teatteri Avoimet Ovet
Erottajakatu 5, 00130 Helsinki
    

Tietoa

Ensisijainen kohderyhmä
Kieli
Tapahtumatyyppi
Hintatiedot
Liput alle 18 v. ja koululaisryhmät 15 euroa. Suositusikäraja yli 15 v. Teatterin lipunmyynti / Elsa Levo liput@avoimetovet.fi, 09 4342510 Lippuvaraukset myös Yhteiset Lapsemme ry / Irma Marttinen, puh. 050 3782 463, irma.marttinen@yhteisetlapsemme.fi
Kesto
90min