KENRAALIHARJOITUS: Il Signor Bruschino

Simone Young & Daniel Müller-Schott
Ke 12.2.2020 10:00
Daniel Müller-Schott
Kuvaaja: Uwe Arens, kuvassa Daniel Müller-Schott
Australialainen kapellimestari Simone Young seurasi lapsuudessaan kuinka Sydneyn oopperatalo kohosi kaupungin satamaan vähä vähältä ja ajatteli, että siellä hänkin jonain päivänä vielä esiintyy. Näin myös kävi: Young kuuluu kapellimestarien kärkikastiin sekä oopperataloissa että konserttilavoilla. Schumannin sellokonserton solistiksi saapuu Daniel Müller-Schott, joka sanomalehti de Volkskrantin mukaan soittaa tähdetkin taivaalta.

Simone Young, kapellimestari
Daniel Müller-Schott, sello

Gioachino Rossini: Il Signor Bruschino (Herra Bruschino), alkusoitto
Robert Schumann: Sellokonsertto
Franz Schubert: Sinfonia nro 4 "Traaginen"

*muutokset ohjelmajärjestykseen mahdollisia

Kenraaliharjoitus päättyy viimeistään klo 13.00. Viimeistään klo 11.30 on 20 minuutin tauko, jonka aikana on mahdollisuus poistua.

Koululais- ja opiskelijaryhmät maksutta, ilmoittautuminen 12.12. klo 9 alkaen viimeistään viikkoa ennen kenraaliharjoitusta.

Ilmoittautuminen viimeistään viikkoa ennen tapahtumaa. Ilmoittautumislinkin löydät alta.

Yhteyshenkilö

Annika Kukkonen
040 158 2223

Tapahtumanjärjestäjä

Helsingin kaupunginorkesteri

Vuonna 1882 perustettu Helsingin kaupunginorkesteri tarjoaa konsertteja Musiikkitalossa ja mahdollisuuden sukeltaa sinfoniaorkesterin maailmaan. Vuosittaisten 70–80 Helsingissä järjestettävän konsertin lisäksi orkesteri tekee säännöllisesti ulkomaankiertueita, joista ensimmäinen suuntautui Pariisin maailmannäyttelyyn kesällä 1900. Monet kaupunginorkesterin levytykset ovat saaneet kansainvälisiä palkintoja. HKO:n ylikapellimestari on Susanna Mälkki.

Aika ja paikka

Musiikkitalo
Mannerheimintie 13A, 00100 Helsinki
    

Tietoa

Kulttuurinala
Kieli
Tapahtumatyyppi
Kesto
180min