Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

Usko, toivo, huijaus

eli kuinka köyhää käytetään
Ti 4.2. – To 23.4.2020
Mainoskuva, mindmap, Santtu Karvonen
Kuvaaja: Mitro Härkönen ja Kristian Lehtomaa
Elämme aikakautta, jolla ihmisten tahdoista, tarpeista ja haluista kisaavat monet manipulaation mestarit markkinoijista poliitikkoihin ja mediasta somevaikuttajiin. Ovatko huijarit tekijöitä vai olosuhteiden uhreja?

Työttömyyden yllättämä pariskunta turvautuu digitaaliguruun, joka johtaa heitä henkilökohtaisen kasvun ytimeen ja luo aivan uudenlaisia mahdollisuuksia saavuttaa mainetta ja rikkauksia. Ei nimittäin tarvitse tyytyä vähään ja tavalliseen, jos hallitsee Vaikuttamisen Keinot. Pariskunnan ammattitaito ja muut tottumukset menevät uusiksi, kun he opettelevat selviytymisen lainalaisuuksia huomiotalouden maailmassa, jossa tärkeintä on kyky johtaa kollektiivista mieltä.

Elämme aikakautta, jolla ihmisten tahdoista, tarpeista ja haluista kisaavat monet manipulaation mestarit markkinoijista poliitikkoihin ja mediasta sosiaalisen median vaikuttajiin. Usko, toivo, huijaus on näytelmä pelikentistä, joiden valuuttaa ovat ihmisten arimmat toiveet ja pelot.

Käsikirjoitus Veera Tyhtilä
Ohjaus Juha Kukkonen
Rooleissa Santtu Karvonen, Minna Suuronen, Robin Svartström ja Jutta Järvinen (TeaK).
Lavastus Janne Siltavuori
Äänisuunnittelu Jussi Kärkkäinen
Valosuunnittelu Ville Mäkelä
Pukusuunnittelu Ninja Pasanen

Yhteyshenkilö

Hanna Roisko
040 682 7711

Tapahtumanjärjestäjä

Ryhmäteatteri

Ryhmäteatteri on Suomen vanhin ryhmämuotoinen ammattiteatteri, jolla on kaksi näyttämöä Helsingissä. Helsinginkadun näyttämö syys- ja kevätkaudella sekä Suomenlinnan kesäteatteri kesäisin. Ohjelmistossa korostuvat uudet kotimaiset kantanäytelmät sekä dramatisoinnit ja sovitukset. Haluamme tehdä teoksia, jotka puhuttelevat ja tuovat rohkeasti esille tärkeitä aiheita hyödyntäen teatterin keinoja monipuolisesti. Ryhmäteatterissa työskentelee teatterialan ammattilaisia kaikista sukupolvista. Olemme yhdistysmuotoinen organisaatio, jonka tehtävänä ei ole tuottaa rahallista voittoa Esitystoiminnallamme ja omalla esimerkillämme haluamme luoda ja edistää arvoja, jotka rohkaisevat yksilöä ottamaan vastuuta itsestään, ympäristöstään ja maailmasta. Uskomme, että tasa-arvoinen ja kestävän kehityksen huomioiva maailma on mahdollinen. Pyrimme pitämään lippujen hinnat mahdollisimman edullisina, jotta jokaisella olisi mahdollisuus katsoa ja kokea teatteri tuloistaan ja taustastaan huolimatta.

    

Tietoa

Ensisijainen kohderyhmä
Kieli
Tapahtumatyyppi
Hintatiedot
Opiskelijaryhmät 16 euroa / oppilas Opettaja(t) veloituksetta ryhmän mukana. Opiskelijaryhmälippuja voi varata vain teatterin omasta lipunmyynnistä, puh. (09) 718 622 / lippukassa@ryhmateatteri.fi