Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

Siskoni mun

Lastenteatteriesitys ystävyyden voimasta
Su 1.12.2019 – To 31.12.2020
Siskoni mun
Kuvaaja: Nina Rinkinen
Siskoni mun on koko perheelle suunnattu esitys ystävyyden ja mielikuvituksen voimasta, joka käsittelee monille lapsille tuttuja aiheita: koulun alkua, uuden perheenjäsenen syntymää sekä ympäröivän maailman ihmettelyä.

ESITYKSESTÄ SANOTTUA

"Esitys oli juuri sopivan räiskyvä ja jännittävä mutta samalla opettavainen. Myös näyttelijät saivat hienon yhteyden lapsiin esityksen aikana ja osasivat reagoida lapsilta tulleisiin odottamattomiin kommentteihin osana esitystä. Meidän kuopus tykkäsi tästä todella paljon ja puhuimme teatteriesityksen sisällöstä vielä monta päivää. Iso suositus Siskoni mun-teatteriesitykselle meiltä."
-Lapsiparkki-blogi 26.11.2019

ESITYKSEN TIEDOT

"On maailmassa paljon hauskempaa, kun ystävän kanssa vaeltaa, olen siksi aina sun, ja sinä siskoni mun."

Esityksessä Maija täyttää juuri sen verran vuosia, että on mentävä kohta kouluun. Kouluun meno tuntuu jännittävältä, vaikka sinne Maija kovasti tahtookin. Lisäksi ristiriitaisia tunteita herättää juuri syntynyt pikkuveli ja ympäröivä maailma.

Maija päättää karata yhdessä yleisön kanssa Kultaiseen maahan. Kultainen maa on valloittava salainen maailma, jonne pääsee vain, jos on mielikuvitusta. Siellä heitä odottaa Maijan salainen sisko Frida, jonka ystävyyteen Maija voi aina luottaa.

Kultaisessa maassa koetaan yhdessä seikkailu, jossa Maijan on kohdattava toiveensa, pelkonsa ja tunteensa. Seikkailu tuo näkyviin, kuinka yhdessä voidaan kokea mahtavimmat kamppailut, kauneimmat hetket ja jäädyttävimmät pelot. Ja kuinka OIKEAT taikasanat voivat pelastaa koko maailman.

Esitys huomioi näkö- ja kuuloaistin lisäksi kevyesti myös tunto- ja hajuaistia.

Ikäsuositus: yli 4-vuotiaille

Yhteyshenkilö

Noora Kääriäinen
0405030362

Tapahtumanjärjestäjä

Teatteri Tuike

Tuike on helsinkiläinen ammattiteatteri, joka tekee korkealaatuisia esityksiä niin lapsille kuin aikuisillekin. Tuike ylläpitää myös Ilmaisukoulua kaikenikäisille.Valmiiden esitysten lisäksi Tuike tekee myös mittatilaustyönä esityksiä ja koulutuksia kaikkiin tilaisuuksiin ja tiloihin mm. kouluille ja päiväkodeille.

Aika ja paikka

Lataa kalenteriisi Su 1.12.2019 - To 31.12.2020 Lataa kalenteriisi
Teatteri Tuike
Viertolantie 2
    

Tietoa

Ensisijainen kohderyhmä
Ilmiö
Kieli
Hintatiedot
Pyydä tarjous osoitteesta: info(@)teatterituike.fi.
Kesto
45min