Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

RED NOSE COMPANYN BABYLON KANNELTALOSSA

Taiteilijatapaaminen esityksen jälkeen
Ma 16. – Ti 17.3.2020
Babylon
Kuvaaja: Mark Sergeev
Babylon oli syksyn 2018 teatteritapaus. Keväällä 2020 esitys nähdään jälleen Kanneltalossa! Esityksen jälkeen kouluryhmillä on mahdollisuus taiteilijatapaamiseen.

★★★★★ Täysosuma – HS

”Jos menisit vain kerran elämäsi aikana teatteriin, Babylon olisi se esitys.” – Katsoja

”Aivan huima esitys! Viisaita havaintoja ja rankkaa nauramista.” – Katsoja

”En oo ollu mikään teatteri-ihminen, vaan enemmän elokuvan ystävä. En uskonu, et voisin tykätä teatterista, mut tää Babylon-esitys räjäytti mun tajunnan! Mä itkin ja nauroin ja itkin ja nauroin. Ihan huikea!” -lukiolainen, 16 v.

Babylon oli syksyn 2018 teatteritapaus, joka jatkaa keväällä 2020 kiertueella. Esitys on nähty mm. Tampereen Teatterikesässä 2019!

Hykerryttävän hauska Babylon käsittelee vallankäyttöä naisnäkökulmasta. Esityksessä Babylon (Minna Puolanto) haluaa ratkaista kaikki valtaan liittyvät ydinkysymykset. Tässä häntä auttaa palvelija Ré (Hanna Seppä). Esitys porautuu erilaisiin vallankäyttötilanteisiin. Klovnit tuovat näyttämölle omakohtaisten kokemustensa lisäksi monenlaisia valtikan heiluttajia Madonnasta Ronaldoon ja Katariina Suuresta Donald Trumpiin.

Marielle Eklund-Vasaman ohjaama teos tutkii eri sukupuolten välisiä valtarakenteita. Se antaa näin oman puheenvuoronsa käynnissä olevaan #metoo -vallankumoukseen.

Kesto: 1h 30min, ei väliaikaa.
Ikäsuositus: Aikuisille sekä nuorille 13-vuotiaasta ylöspäin. Esitys on suunnattu koululaisryhmille lukioikäisistä ylöspäin.

Esityksen loputtua kouluryhmillä on mahdollisuus osallistua maksuttomaan tekijätapaamiseen, joka järjestetään teatterisalissa heti esityksen päätyttyä.

Tekijätapaaminen vaatii ennakkoilmoittautumisen.

Esitykset:
ma 16.3.2020 klo 18 Kanneltalo (12 euroa)
ti 17.3.2020 klo 18 Kanneltalo (12 euroa)

Opettajat ilmaiseksi, jos varaus tehdään Red Nose Companyn kautta. Varaukset ja tiedustelut: info(at)rednose.fi

Yhteyshenkilö

Mika Vainio
041 706 6323

Tapahtumanjärjestäjä

Red Nose Company

Jo yli 20 000 koululaiskatsojaa! Red Nose Company on helsinkiläinen teatteriryhmä, joka kiertää Suomea huippusuosituilla esityksillään. Juoksuhaudantie ja Punainen viiva sopivat yläkoululaisille ja lukiolaisille. Keisarin uudet vaatteet on suunnattu alakoululaisille. Ryhmä esiintyy mm. Kansallisteatterissa, Aleksanterin teatterissa ja alueellisilla kulttuuritaloilla. Esitysten kiertueversioilla käymme vierailemassa tilauksesta koulujen omissa tiloissa. Esitysten lisäksi järjestämme kouluille työpajoja esitysten yhteyteen tai erikseen. Olemme mukana Taidetestaajissa.

Aika ja paikka

Kanneltalo
Klaneettitie 5, 00099 Helsingin kaupunki

Varaustiedustelu

    

Tietoa

Ensisijainen kohderyhmä
Kieli
Tapahtumatyyppi
Hintatiedot
ma 16.3.2020 & ti 17.3.2020 Kanneltalo (12 euroa oppilailta). Opettajat ilmaiseksi, jos varaus tehdään Red Nose Companyn kautta. Varaukset ja tiedustelut: liput(at)rednose.fi
Kesto
90min