Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

Kummituksen keksintökoje -näyttely

La 9.11.2019 – Pe 29.5.2020
Lapset tutkimassa näyttelykohdetta
Kuvaaja: Tekniikan museo
Kummituksen keksintökoje on 5-9 -vuotiaille lapsille suunnattu elämyksellinen ja toiminnallinen näyttely, joka innostaa lapset pohtimaan tekniikan olemusta, ilmiöitä ja muutosta. Näyttely kutsuu lapset museon kummituksen avuksi tutkimaan teknisiä laitteita, tutustumaan keksintöihin ja lopuksi käynnistämään kummituksen kummallisen koneen.

Näyttely vahvistaa lasten omaa luovuutta, ongelmanratkaisukykyä ja kannustaa tutkimaan ja kokeilemaan. Näyttely kertoo keksimisestä teknologian lähtökohdista ja tekniikan muutoksen kautta. Keskiössä on lapsen uteliaisuus ja mielikuvitus sekä oman keksijyyden kehittyminen ja tutkimisen ilo.

Näyttelyssä lapset myös pääsevät jättämään jäljen itsestään rakentamalla oman keksintönsä ja asettamalla sen esille.

Näyttely kannustaa luovaan ajatteluun ja luo valmiuksia käsitteelliselle ja tieteelliselle ajattelulle. Samalla näyttely tekee tunnetuksi suomalaisia tekniikan alan keksintöjä ja pyrkii tuomaan näkyväksi lasten oman, potentiaalisen keksijyyden.

Näyttelykäyntiä syventävät palvelut, joiden kuvaukset ja varausohjeet löytyvät Tekniikan museon www-sivuilta osoitteessa http://tekniikanmuseo.fi/palvelut/

Yhteyshenkilö

Tekniikan museon asiakaspalvelu
09 7288 440

Tapahtumanjärjestäjä

Tekniikan museo

Tekniikan museo kertoo ajan, ihmisen ja teknologian suhteesta. Museon palvelut tukevat kävijöiden ymmärrystä teknologiasta sekä herättävät mielenkiintoa arjen tekniikkaan ja historiaan. Ajatuksena on saada ihmiset pohtimaan asioita itse; tuottaa heille oivalluksia, elämyksiä ja tietoa. Tähän pyritään tutkimisen, toimimisen ja itse tekemisen kautta.

Aika ja paikka

Lataa kalenteriisi La 9.11.2019 09:00 - Pe 29.5.2020 17:00Lataa kalenteriisi
Tekniikan museo
Viikintie 1
    

Tietoa

Ensisijainen kohderyhmä
Ilmiö
Tapahtumatyyppi
Hintatiedot
Pääkaupunkiseudun kouluryhmille vapaa sisäänpääsy. Palvelut maksullisia.