Tove Jansson - visdiktaren

Pe 28.2. – La 4.4.2020
Tove Jansson - visdiktaren
Mä kevätpuron juoksulle kauniin laulun teen ja kuu saa kuulla hiljaisuuden kieltä. Mä linnut kiedon harppuni herkkään säveleen ja soinnuin hellin yksinäistä mieltä. - Ote Nuusamuikkusen Kevätlaulusta

Musiikki oli aina osa Tove Janssonin elämää ja luomistyötä. Tove alkoi sanoittaa lauluja jo lapsena ja jatkoi sitä koko elämänsä.

Sanoituksia kertyi ajan mittaan laaja kirjo. Tove kirjoitti lauluja rakkaudesta, lauluja merestä ja luonnosta, lauluja ystäville, lauluja Muumilaaksosta, säädyttömiä lauluja, lauluja teatteriesityksiin sekä lauluja, joita hän soitti vain itsekseen Klovharunin saarella, kun tuuli vinkui nurkissa ja haitari houkutteli maalaustelinettä enemmän.

Emma Klingenberg on tutkinut jo pitkään Tove Janssonin sanoituksia, ja nyt hän esittelee lopulta löytöjään.
Tove Jansson - visdiktaren (Tove Jansson, sanoittaja) on Emma Klingenbergin, pianistin ja kahden monipuolisen muusikon tunnelmallinen konsertti. Illan aikana esitetään Tove Janssonin unohduksissa olleita sanoituksia, jotka on nyt sävelletty ja sovitettu uudelleen. Niiden lomassa kuullaan luonnollisesti myös Janssonin tunnettuja lauluaarteita.

Yhteyshenkilö

Lipunmyynti
09 6162 1411

Tapahtumanjärjestäjä

Svenska Teatern

Finlands svenska nationalscen

Aika ja paikka

Lataa kalenteriisi Pe 28.2.2020 19:00 - La 4.4.2020 19:00Lataa kalenteriisi
Svenska Teatern, AMOS näyttämö
Svenska teatern, Pohjoisesplanadi 2, 00130 Helsinki
    

Tietoa

Ensisijainen kohderyhmä
Kieli
Tapahtumatyyppi
Hintatiedot
15€