Vi som är hundra

To 3.10. – Ke 18.12.2019
Vi som är hundra
”Ehkä olemme liian pelokkaita?” ”Ehkä tarvitsemme lisää aikaa.” ”Ehkä kadumme kaikkea, jota olemme elämässämme tehneet?”

Kohtaa kolme naista AMOS-näyttämöllä. Yksi on vallankumouksellinen, toinen joustava vaimo ja äiti, kolmas totuudenetsijä. Ovatko kaikki kolme naista yksi ja sama henkilö? Vai onko heitä oikeastaan sata?

Naiset kertovat miten he matkustelevat, menevät naimisiin, kirjoittavat radikaalia runoutta, opiskelevat ja taistelevat poliittisen muutoksen puolesta. Mutta kenen tarinaa meidän pitäisi uskoa?

Astu näytelmäkirjailija Jonas Hassen Khemirin ailahtelevaan, leikkisään ja provosoivaan maailmaan. Se on viihdyttävä, säkenöivä ja vaarallinen maailma, jossa kaikki on mahdollista mutta mikään ei ole pysyvää. Khemirin katse läpäisee jokaisen elämän, se näkee salaisuudet ja valheet, unelmat ja illuusiot.

Näytelmä antaa äänen monen kantamalle sanattomalle tunteelle: Kuka oikeastaan olen? Ja kuka olisin ollut, jos olisin elämässäni valinnut täysin toisen tien? Onko mahdollista vaihtaa suuntaa, aloittaa uudelleen, voinko antaa itselleni anteeksi?

Vi som är hundra voitti Norjassa Vuoden parhaan näytelmän Hedda-palkinnon vuonna 2011. Svenska Teaternin AMOS-näyttämölle sen ohjaa ruotsalainen Natalie Ringler.

Esitys tekstitetään suomeksi mobiilisovelluksella

Yhteyshenkilö

Lipunmyynti
09 6162 1411

Tapahtumanjärjestäjä

Svenska Teatern

Finlands svenska nationalscen

Aika ja paikka

Lataa kalenteriisi To 3.10.2019 19:00 - Ke 18.12.2019 19:00Lataa kalenteriisi
Svenska Teatern, AMOS-näyttämö
Pohjoisesplanadi 2, 00130 Helsinki
    

Tietoa

Ensisijainen kohderyhmä
Kieli
Tapahtumatyyppi
Hintatiedot
15€
Kesto
75min