Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

Kansallismuseon livestriimattu opastus

4.10.2019: Keskiajasta Kustaa Vaasaan
Pe 4.10.2019 10:00
opastuksella
Kuvaaja: Kansallismuseo
Livestriimatut opastukset: Livestriimattu opastus 4.10.2019: Keskiajasta Kustaa Vaasaan Keskiajasta Kustaa Vaasaan on suora lähetys Kansallismuseon näyttelyistä perjantaina 4.10.2019.

Livestriimatulla opastuksella liikutaan oppaan johdolla keskiajalta 1500-luvulle ja Kustaa Vaasan aikaan kuninkaana. Opastuksella kuullaan kiehtovia tarinoita ja nähdään mielenkiintoisia esineitä keskiajan arkiesineistä kirkkojen aarteisiin.

Suoraa lähetystä voi seurata ilmaiseksi mistä vain, ja oppaalle voi esittää kysymyksiä lähetyksen aikana kommenttiruudun kautta. Lähetyksen seuraaminen onnistuu parhaiten Chrome-selaimella. Toivomme kommentoinnin tapahtuvan aikuisen välityksellä, sillä keskustelua ei pysty moderoimaan lähetyksen aikana. Kokoruututilassa kommenttiruutu ei ole näkyvissä.
Opastus on osa Opi Museossa -viikon ohjelmaa.

Lähetys alkaa pe 4.10. klo 10.00 ja kestää noin 30-40 minuuttia.
Linkki lähetyksiin verkkosivuillamme:
https://live.kansallismuseo.fi/?live=keskiajastakustaavaasaan

Lisää tietoa:
https://www.kansallismuseo.fi/fi/kansallismuseo/oppiminen

Yhteyshenkilö

Hanna Korhonen
0295336464

Tapahtumanjärjestäjä

Kansallismuseo

Museo täynnä Suomen historian aarteita. Kansallismuseo esittelee suomalaisten vaiheita kivikaudelta nykypäivään. Ainutlaatuiset esineet kertovat elämästä yli 10 000 vuoden aikana. Lisäksi museossa on vaihtuvia näyttelyitä ajankohtaisista aiheista sekä toiminnallinen näyttely Vintti, jossa voit kokea historiaa itse tekemällä.

Aika ja paikka

Kansallismuseo