Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

DOKKINO-näytökset syksyllä 2019

Pe 11.10. – Pe 15.11.2019
DOKKINO LOGO
DOKKINO - Lasten ja nuorten dokumenttielokuvatapahtuma saapuu syksyllä Vantaalle ja Espooseen!

DOKKINO on valtakunnallinen, DocPoint-elokuvatapahtumat ry:n järjestämä dokumenttielokuva- ja mediakasvatuskiertue, joka tutustuttaa 10–16-vuotiaat katsojat heille suunnatun luovan dokumenttielokuvan maailmaan. DOKKINOsta on vuosien saatossa kasvanut Euroopan suurin valtakunnallinen lasten ja nuorten dokumenttielokuvatapahtuma.

DOKKINO tarjoaa persoonallisesti toteutettuja luovia dokumenttielokuvia, joiden aiheet koskevat nuoria ja heidän elämäänsä, antaen samaistumisen kohteita ympäri maailmaa. Vuoden 2019 DOKKINO-teema Välitä ja vaikuta antaa esimerkkejä erilaisista mahdollisuuksista vaikuttaa sekä saada aikaan muutosta itselle tärkeisiin asioihin ja ilmiöihin. Elokuvasarjat koostuvat lyhyistä dokumenttielokuvista, jotka ovat tekstitetty suomeksi.

Elokuvien teemojen käsittelyn helpottamiseksi on tuotettu kattava opetusmateriaalipaketti, joka on vapaasti oppilaiden ja opettajien hyödynnettävissä. Opetusmateriaalit toimivat mobiilioppimisympäristössä

Tervetuloa vaikuttumaan ison kankaan äärelle!

Yhteyshenkilö

Maria Lehtonen
050 494 7992

Tapahtumanjärjestäjä

DOKKINO - Lasten ja nuorten dokumenttielokuvatapahtuma

DOKKINO on DocPointin järjestämä valtakunnallinen lasten ja nuorten dokumenttielokuvatapahtuma. Se tutustuttaa ala- ja yläkouluikäiset lapset ja nuoret ikäryhmille suunnatun luovan dokumenttielokuvan maailmaan.

Aika ja paikka

Lataa kalenteriisi Pe 11.10.2019 09:30 - Pe 15.11.2019 13:30Lataa kalenteriisi
    

Tietoa

Ensisijainen kohderyhmä
Kieli
Tapahtumatyyppi
Hintatiedot
Maksuton ilmoittautuneille kouluryhmille (alakoulut 4.-6.lk, yläkoulut). Ilmoittautuminen näytöksiin: https://dokkino.fi/tapahtumat/ilmoittautuminen/
Kesto
80min