Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

SuoMun MUOTI-kerho Designmuseossa Syksyllä 2019!

To 3.10. – To 5.12.2019
MUOTI-kerhossa tutustutaan omaan tyyliin ja suunnitteluun!
Tykkäätkö pukeutumisesta ja vaatteista? Onko unelma-ammattisi muotisuunnittelija? Oletko kiinnostunut väreistä, kankaista ja asusteista?

Suomen muotoilukasvatusseuran MUOTI-kerhossa tutustutaan monipuoliseen muotialaan, tavataan suunnittelijoita ja etsitään omaa tyyliä. Syksyllä 2019 teemana on kestävä kehitys, ja tarkastelemme muotialaa myös kriittisin silmin ja tutustumme kestävyyden teemoihin pukeutumisen näkökulmasta.

Kerhossa tutkitaan ja kehitetään omaa tyyliä ja luovuutta, ja tutustutaan tekemisen ja kokeilemisen kautta suunnitteluprosessiin. Muotisuunnittelijan saappaisiin hypätään vaatesuunnittelija Linda Jännärin ja muotoilija Mari Savion ohjauksessa. Syksyn aikana osallistujat pääsevät visualisoimaan omaa tyyliä, suunnittelemaan vaatteita ja asusteita ja myös toteuttamaan protoja. Tutustumme myös siihen, miten esitellä omaa työtä ja millaista on stailaaminen. Kurssiin sisältyy myös kurssin tuotoksia esittelevän tapahtumallisen sisällön suunnittelu ja toteutus osana Designmuseon perhepäivän ohjelmaa.

Lisätietoja: Anna Kokki, ​suomu@muotoilukasvatus.info

Torstaisin yläkoululaisille (12-16v.) klo 16.00-17.30, 3.10 - 5.12.
Designmuseo, studio-tila, Korkeavuorenkatu 23, 00130 Helsinki.

Hinta: 170€ / osallistuja, sis. opetuksen, materiaalit.
Yhteensä 10 kertaa + Designmuseon perhepäivä 16.11. (Ei opetusta syyslomaviikolla 42.)

Ilmoittautuminen: ​https://forms.gle/isrFkooEGSK2HcPt9
Kerho toteutuu, kun osallistujia on 10.
Ilmoitamme kerhon alkamisesta viimeistään pe 27.9. Kerho laskutetaan tämän jälkeen.

Yhteyshenkilö

Anna Kokki

Tapahtumanjärjestäjä

Suomen Muotoilukasvatusseura ry

SuoMu – Suomen muotoilukasvatusseura on rekisteröity yhdistys, joka edistää muotoilun ja muotoilukasvatuksen harrastuneisuutta ja tunnettuutta Suomessa. SuoMu tuottaa opetus- ja tapahtumasisältöjä sekä tekee yhteistyötä opetus- ja kulttuurialan toimijoiden kanssa. Lisätietoja: muotoilukasvatus.info

Aika ja paikka

Lataa kalenteriisi To 3.10.2019 16:00 - To 5.12.2019 17:30Lataa kalenteriisi
SuoMu
kesäkalliontie 2
    

Tietoa

Ajassa nyt
Ensisijainen kohderyhmä
Kieli
Tapahtumatyyppi
Hintatiedot
Hinta: 170€ / osallistuja, sis. opetuksen, materiaalit. Yhteensä 10 kertaa + Designmuseon perhepäivä 16.11. (Ei opetusta syyslomaviikolla 42.) Ilmoittautuminen: ​https://forms.gle/isrFkooEGSK2HcPt9 Kerho toteutuu, kun osallistujia on 10. Ilmoitamme kerhon alkamisesta viimeistään pe 27.9. Kerho laskutetaan tämän jälkeen.
Kesto
90min