Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

Teatteri ILMI Ö: Koti Luonnossa

ympäristötaidenäyttely
To 31.10. – To 14.11.2019
Koti Luonnossa -ympäristötaidenäyttely
Kuvaaja: Milla Hilke

Teatteri ILMI Ö: Koti Luonnossa -ympäristötaidenäyttely

Koti Luonnossa – ympäristötaidenäyttely valmistetaan itä-helsinkiläisten päiväkotien esikoululaisten ja aikuisten kanssa Vuotalon galleriaan. Näyttelytilaan luodaan koti, jossa myös luonto näkyy ja viihtyy. Teatteri ILMI Ö:n työryhmä vie päiväkotiryhmille tuunattavaksi kodin huonekaluja ja esineistöä. Päiväkotien lapset ja aikuiset saavat ideoida ja toteuttaa kalusteiden työstön luonnonmateriaaleja käyttäen ja luonnosta inspiroituen. Näyttelyssä otetaan kantaa myös ilmastonmuutokseen, ympäristön saastumiseen ja muovijätteen lisääntyneeseen määrään luonnossa sekä toimenpiteisiin, jolla niitä voi ehkäistä.

Näyttely on avoinna 31.10.- 14.11. Vuotalon galleriassa.

Koti Luonnossa – näyttely liittyy Teatteri ILMI Ö:n Luontokosketus –ympäristö – ja yhteisötaidehankkeeseen, joka toteutetaan itä-helsinkiläisissä päiväkodeissa syksyllä 2019. Käynnissä oleva ilmastonmuutos on seurausta ihmisen omasta toiminnasta. Tarvitsemme uudenlaista suhdetta kuluttamiseen, kasveihin ja eläimiin. Luontokosketus-ympäristö- ja yhteisötaidehankkeen tavoitteena on lisätä lasten ja aikuisten tietoisuutta omien toimien vaikutuksesta luontoon teatterin, taidetyöskentelyn ja leikin avulla. Tavoitteena on myös lisätä arvostavaa suhtautumista ympäristöön ja toisiin ihmisiin.

Luontokosketus -ympäristö- ja yhteisötaidehanketta tukevat:
Tiina ja Antti Herlinin säätiö, Helsingin kaupunki ja Taiteen edistämiskeskus

Yhteyshenkilö

Outi Sädekallio-Snellman
040 839 1683

Tapahtumanjärjestäjä

Teatteri ILMI Ö.

Teatteri ILMI Ö. on vuonna 2002 perustettu kiertävä ammattiteatteri, joka tarjoaa monimuotoisia ja ajankohtaisia teatteriesityksiä sekä soveltavan teatterin työpajoja, koulutusta ja projekteja kaikenikäisille. Lisäksi Teatteri ILMI Ö. tarjoaa teatteritaiteen perusopetusta. Teatteri ILMI Ö:n erityistaitoja ovat yhteistoiminnalliset ja osallistavat työtavat.

Aika ja paikka

Lataa kalenteriisi To 31.10.2019 09:00 - To 14.11.2019 20:00Lataa kalenteriisi
Vuotalo
Mosaiikkitori 2, 00980 Helsinki