Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

Kulturpaletten

Drama, ordkonst, röstuttryck och rörelse
Su 1.9.2019 – Su 31.5.2020
Kulturpaletten DOT
Työ: Kulturpaletten, taiteilija: Raquel Benmergui / DOT
Kulturpaletten söker nya deltagare! Prova på fyra konstgrenar under en termin. Undervisningen kan ordnas i er skola eller daghem eller hos DOT på Busholmen.

Kulturpaletten är lågtröskelverksamhet för barn och unga som ges möjligheten att prova på olika konstformer och hitta en hobby som de gillar och som ökar deras sociala interaktion med andra och deras fysiska och psykiska välmående.

De olika konstformerna som vi erbjuder är DRAMA, ORDKONST, RÖSTUTTRYCK och RÖRELSE

Gemensamt för dem är att de utvecklar deltagarnas kreativitet samt fysiska och verbala uttrycksförmåga.

Alla konstformer har en egen behörig och erfaren konstpedagog som leder grupperna.

Kulturpaletten arrangeras av Föreningen för Drama Och Teater, DOT r.f. i samarbete med Sydkustens ordkonstkola och Luckan i Helsingfors.

www.dotdot.fi

Ta kontakt:
info@dotdot.fi

Yhteyshenkilö

Projektkoordinator Anna Sandström
045 8991404

Tapahtumanjärjestäjä

DOT

Föreningen för Drama Och Teater, DOT r.f., är ett dramapedagogiskt kompetenscenter som sedan år 2006 erbjudit bl.a. undervisning i drama och teater, museipedagogiska tidsresor och Theatre In Education-program (TIE/TIU) för alla åldrar.  DOT r.f. består av dramapedagoger, skådespelare och andra yrkesverksamma inom teater och pedagogik. Vi utvecklar nya metoder och samarbetsprojekt där tillämpad drama, pedagogik och samhällsutveckling möts.  DOT r.f. arrangerar dramaundervisning för barn och unga, som en del av skolundervisningen och som fritidsverksamhet. Därtill ordnas fortbildning i drama för bl.a. lärare och andra vuxna.  I samarbete med teatrar och museer planerar och genomför vi publikarbete och tidsresor. Företag erbjuder vi t.ex. verkstäder och kurser, ofta med fokus på arbetsplatstrivsel. För seniorer erbjuds olika former av föreställningar och verkstäder. ***** Föreningen för Drama Och Teater, DOT ry, on draamapedagogeista, näyttelijöistä, opettajista, ohjaajista ym. teatterin ja koulutuksen parissa työskentelevistä henkilöistä koostuva yhdistys, joka järjestää esityksiä, jatkokoulutusta ja räätälöityjä ohjelmia kouluille, teattereille ja muille organisaatioille.

Aika ja paikka

Lataa kalenteriisi Su 1.9.2019 - Su 31.5.2020 Lataa kalenteriisi
Hos er eller hos oss
Medelhavsgatan 14, 00220 Helsingfors