Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

Tatu ja Patu, Syömään!

Aino Havukainen ja Sami Toivonen
La 7.12.2019 13:00 ja 15:00
Tatu ja Patu, Syömään!
Taiteilija: Sami Toivonen
Esitys kaikille niille, jotka ovat joskus syöneet, syövät juuri nyt tai suunnittelevat syövänsä Outolan ruoka- ja juomatieteellinen tutkimuskeskus on liikkeellä ympäri Suomea. Tatu ja Patu paljastavat kaiken olennaisen kaikille olennaisesta toiminnasta - syömisestä.

Esitys kaikille niille, jotka ovat joskus syöneet, syövät juuri nyt tai suunnittelevat syövänsä Outolan ruoka- ja juomatieteellinen tutkimuskeskus on liikkeellä ympäri Suomea. Tatu ja Patu paljastavat kaiken olennaisen kaikille olennaisesta toiminnasta - syömisestä. Näyttämölle lehahtavat ruoan valmistukseen erikoistunut pöperöahkeroinen ja ruokapöytien kuokkavieras pönttövääriäinen. Tieteellistaiteellisen tutkimusotteen viimeistelevät Samppa Solu ja Anita Aivosolu. Omena on ämynä ja banaani on keltapötkö, mutta mikä on Tatupatunanas? Ja miten ruoka oikeastaan etenee suolistossa? Linnateatterin lasten uutuusnäytelmä tarjoilee hauskaa, hyvän makuista ja helposti nieltävää asiaa ravinnosta. Tämän parivaljakon käsissä puurot ja vellit eivät kerta kaikkiaan voi mennä sekaisin.

Kaikki tiedot on nimittäin tarkastanut kieli- ja makujaoston johtava
asiantuntijaryhmä: Tatu ja Patu!

Käsikirjoitus: Aino Havukainen ja Sami Toivonen
Esiintyjät: Tatuna ja Patuna lavalla makuhermoja kutkuttelevat Kalle Tulander ja Jaakko Loukkola
Tuotanto: Linnateatteri | Ensi-aamu Linnateatterissa 6.9.2019.

Yhteyshenkilö

Musiikkiteatteri Kapsäkki
045 120 1200

Tapahtumanjärjestäjä

Musiikkiteatteri Kapsäkki

Musiikkiteatteri Kapsäkki on ammattiteatteri, joka järjestää monipuolista ohjelmaa omalla näyttämöllään Helsingin Vallilassa. Ohjelmistoon kuuluu musikaaleja, uutta oopperaa, konsertteja ja klubeja sekä tärkeänä osana toimintaa, uusia lastenesityksiä. Teatterin yhteydessä toimii myös ravintola Bistro K. Kapsäkki kiertää tilauksesta myös festivaaleja, kulttuuritiloja sekä kouluja ja päiväkoteja.

Aika ja paikka

Musiikkiteatteri Kapsäkki
Hämeentie 68, Helsinki

Varaustiedustelu

    

Tietoa

Kulttuurinala
Kieli
Tapahtumatyyppi
Hintatiedot
Peruslippu: 20 € Lapsi: 14 € Perhelippu (2 aikusta ja 2 lasta): 65 €
Kesto
40min