Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

Suuri Tarinakonsertti

Timo Parvela 30 vuotta tarinoita
La 14.9.2019 13:00
Timo Parvela, Maukka ja Väykkä ja Ella ja Kaverit
Työ: Musiikkiteatteri Kapsäkki
Lastenmusiikkiorkesteri Loiskis ja Timo Parvela Ella ja kaverit -tarinakonsertissa. Maukka ja Väykkä-tarinakonsertissa kirjailija-kertoja Timo Parvela, säveltäjä-pianisti Iiro Rantala sekä näyttelijät Paavo Kerosuo ja Lotta Kuusisto rohkaisevat lapsia seuralaisineen lukemaan kirjoja sekä kertomaan tarinoita.

Lastenmusiikkiorkesteri Loiskis ja Timo Parvela Ella ja kaverit -tarinakonsertissa. Timo lukee valitsemiaan otteita alakoulumaailmaan sijoittuvista Ella-kirjoistaan ja Loiskiksen neljä muusikkoa soittavat ja laulavat niiden pohjalta säveltämäänsä uutta musiikkia tarinoiden lomassa. Tarinakonsertti sisältää yhteislaulua, yllätyksiä sekä tietysti hauskoja ja opettavaisia tarinoita.

Maukka ja Väykkä-tarinakonsertissa kirjailija-kertoja Timo Parvela, säveltäjä-pianisti Iiro Rantala sekä näyttelijät Paavo Kerosuo ja Lotta Kuusisto rohkaisevat lapsia seuralaisineen lukemaan kirjoja sekä kertomaan tarinoita. Konsertissa kuullaan ja nähdään makupaloja Parvelan Maukka ja Väykkä-kirjoista lukien, laulaen ja näytellen.

Ostamalla lipun tuet Unicefin työtä. Konsertin tuotto lahjoitetaan lyhentämättömänä Unicefin työn tukemiseen.

Yhteyshenkilö

Musiikkiteatteri Kapsäkki
045 120 1200

Tapahtumanjärjestäjä

Musiikkiteatteri Kapsäkki

Musiikkiteatteri Kapsäkki on ammattiteatteri, joka järjestää monipuolista ohjelmaa omalla näyttämöllään Helsingin Vallilassa. Ohjelmistoon kuuluu musikaaleja, uutta oopperaa, konsertteja ja klubeja sekä tärkeänä osana toimintaa, uusia lastenesityksiä. Teatterin yhteydessä toimii myös ravintola Bistro K. Kapsäkki kiertää tilauksesta myös festivaaleja, kulttuuritiloja sekä kouluja ja päiväkoteja.

Aika ja paikka

Musiikkiteatteri Kapsäkki
Hämeentie 68, Helsinki

Varaustiedustelu

    

Tietoa

Kulttuurinala
Kieli
Tapahtumatyyppi
Hintatiedot
Peruslippu: 15 € Eläkeläinen: 10 € Opiskelija: 10 € Lapsi 3-15 v.: 10 € Varusmies, siviilipalvelusmies: 10 € Työtön: 10 €
Kesto
90min