Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

Kubo ja Samuraiseikkailu

Alakoulukino 3.-6.-luokkalaisille
To 26.9.2019 09:30
Kubo ja Samuraiseikkailu. Alakoulukino, Stoa.
Kubo ja Samuraiseikkailu (Kubo and the Two Strings, 2016) on lumoavan kaunis stop motion -tekniikalla luotu animaatio animaatio, joka vie myyttiseen samuraiden Japaniin.

Nokkela ja hyväsydäminen Kubo elättää itsensä kertoilemalla tarinoita pienen rannikkokaupunkinsa asukkaille. Kubon hiljaiselo saa äkillisen lopun, kun hän tulee kutsuneeksi menneisyydestä hengen, joka laskeutuu taivaista langettamaan muinaista kostoa. Kubon on pelastettava perheensä ja ratkaistava kaatuneen samurai-isänsä arvoitus. Pakomatkallaan hän kohtaa kaksi uutta ystävää, Apinan ja Kuoriaisen. Maagisen shamisen-soittimensa avulla hänen on päihitettävä jumalia ja hirviöitä, joiden joukossa ovat kostonhimoinen kuningas ja pahat kaksossisarukset.

Sankareiden matka on huikean kaunis road trip, mikä syntyy taitavan animaation tuloksena. Japanilaismiljööt ja taianomaiset lentävät origamit kehystävät tarinaa, joka käsittelee lapsen elämän kannalta suuria aiheita vanhemman kuolemasta äidin mielenterveysongelmiin.

Onnistuuko Kubo selvittämään verenperintönsä salaisuudet, yhdistämään perheensä ja täyttämään sankarin kohtalonsa?

Elokuvaan on Koulukino -oppimateriaali.

Yhteyshenkilö

Hanna Westerholm
050 464 9536

Tapahtumanjärjestäjä

Stoa

Stoa on moniääninen, kansainvälinen ja kiinnostava kulttuurikeskus Helsingin Itäkeskuksessa, metroradan varrella. Stoan ohjelmatoiminnasta vastaa Helsingin kaupunki / Kulttuuri ja vapaa-aika / Yleiset kulttuuripalvelut.

Aika ja paikka

Stoa, Teatterisali
Turunlinnantie 1, Itäkeskus
    

Tietoa

Ensisijainen kohderyhmä
Ilmiö
Kieli
Tapahtumatyyppi
Hintatiedot
Vapaa pääsy. Ryhmille pakolliset ennakkoilmoittautumiset: stoa.fi/taidekasvatus TI 20.8. klo 10 alkaen.
Kesto
101min