Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

Erityistä esikouluille ja alakouluille!

Ilmaisia opastuksia Valokuvataiteen museolla
To 19.9.2019 09:30
Lotta Sulin
Työ: (rajattu), taiteilija: Lotta Sulin

Valokuvataiteen museo tarjoaa 19.9.2019 lähtien syksyn näyttelyihin ilmaisia opastuskierroksia esikoulu- ja alakouluryhmille joka torstai klo 9.30-10.15. Opastuksella tutustutaan valokuvaan ajankohtaisen näyttelyn kautta. Torstaiaamujen opastukset varataan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Alakoulun oppilasryhmissä toivomme korkeintaan 25 ja päiväkotiryhmissä korkeintaan 15 lapsen ryhmiä näyttelytilojen akustiikan, teosturvallisuuden ja hyvän oppimisympäristön takia. Pienten lasten ryhmässä on hyvä myös olla useampi valvoja.

Huom! yksi luokka/opastus ja yksi opastus /koulu. Opastuksien varaukset: workshop@fmp.fi , puh. 09-6866 3621, ti–pe klo 9–12.

OPASTUKSIEN VARAUKSET: workshop@fmp.fi puh. 09-6866 3621, ti–pe klo 9–12.

Tapahtumanjärjestäjä

Suomen valokuvataiteen museo

Suomen valokuvataiteen museo on valtakunnallinen valokuvan erikoismuseo Kaapelitehtaalla Helsingissä, jonka näyttelyt esittelevät monipuolisesti valokuvan ja visuaalisen kulttuurin eri osa-alueita ja historiaa. Taidevalokuvan lisäksi näyttelysisällöissä painottuvat myös uutiskuva ja mainoskuva. Näyttelyihin liittyvät opastukset, työpajat, taiteilijatapaamiset ja luennot tutustuttavat kaikenikäisiä valokuvauksen nykypäivään ja historiaan.

Aika ja paikka